Natálie odjela v neděli odpoledne z domova v Boskovicích za prací do Prahy. Měla tu být zdravotní sestřička, na ubytovnu ale již nedorazila a neozvala se ani své rodině. „Mohu potvrdit, že po dívce od úterý pátráme. Jakékoliv informace lze sdělit na linku 158,“ uvedl jihomoravský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Prosba o pomoc při pátrání jde i skrze sociální sítě. „Ahoj Jardo. Zkouším sílu Instagramu. V neděli se ztratila mé známé dcera. Už je na policii vedená jako pohřešovaná. Odjela do Prahy za prací zdravotní sestřičky. Chci tě moc poprosit, zdali bys nemohl sdílet na svém profilu. Třeba se někdo najde, kdo ji aspoň někde na cestě či v Praze zahlédl,“ prosí hokejistu rodinná známá.

Jaromír Jágra ochotně koláž fotografií s Natálií sdílel. Má 257 tisíc sledujících, to už je hodně očí, které by mohly dívku vidět…

Vypadá mladší

Přestože podle známé nevěnovala případu média žádnou pozornost, Blesk.cz pomáhá pátrat po dívce už od středy. I když je Natálie plnoletá, je velmi drobné postavy a vypadá spíše na 15 let. Měří 151 cm a váží 41 kg. Má hnědé oči i vlasy.

VIDEO: Máma 12 dětí odjela vlakem pro výplatu. Annu od té doby nikdo neviděl.