Martina a Michal z Dubé se už ve Výměně svěřili s tím, že výdělek z reality show plánují investovat do veselky, kterou si už dlouho přejí. Nyní přiznali, že obřad již proběhl. „Jsme svoji od 29. 6. Bude se to dobře pamatovat, protože o měsíc dřív má narozeniny Lolča. Takže ano, jsme šťastně sví,“ přiznal v rozhovoru pro Nova.cz Michal a narážel na dceru Lolu.

Svatební cestu zatím neměli, ale prý ji plánují po novém roce. Už se vidí někde v teple a v exotice. „Až tady bude zima a budeme ji mít dost,“ vysvětluje dvojice, která se pochlubila prstýnky i snímky ze svatby.

Michal je hlavně rád, že má doma svou brunetku a ne mladou Jarču (23), s níž trávil ve Výměně společných deset dní. „Katastrofa. Nic neuměla, jen vyprávěla o tom, jak všechno dělá a umí, jak vaří, uklízí, pere, jak má děti vychované, pak jsem nakonec přišel na to, že nevaří, nepere, neuklízí a ani o to dítě se starat neumí,“ vyčítal jí s tím, že i když je mladá, má přece jen dvě děti, a tak by se takové věci už měla naučit.

Ostatně s jejími potomky měla co do činění Martina a i ona konstatovala, že kromě zanedbané domácnosti se potýkala i s neposlušnými dětmi. „Nechtěl bych jí domů ani za zlatý prase,“ řekl o Jarče Michal s tím, že ke konci Výměny manželek musel do práce a svou holčičku tak musel svěřit právě Jarče. Jenže po třech dnech zjistil, že měla opruzeniny.

Martina si pak zase z náhradní rodiny odvezla pejska, který si podle ní zasloužil lepší péči, než jaké se mu dostávalo. Ovšem kdo by čekal, že si ho sama nechala, by se pletl. „Hned ten den jsme mu začali hledat náhradní rodinu,“ vysvětlovala novopečená vdaná paní s tím, že pejsek už má nový domov, kde je mu dobře. „Ten pejsek se má teď úplně báječně,“ libuje si pár, který má o adoptovaném zvířátku informace i fotky. Dobročinný spolek navíc kontroluje, zda je o něj skutečně dobře postaráno.

Fotogalerie
29 fotografií