Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nové fotky Gotta bojujícího s leukemií: Psychiatr Cimický odhalil skrytý vzkaz!

/
  • Karel Gott a Jan Cimický
    19. září 2019 ● 05:00

    Pravidelně se hlásí svým fanouškům! Ač se Karel Gott (80) pere s akutní leukemií a není mu dobře, nechce se skrývat před zraky veřejnosti. A tak se nechal znovu svou manželkou Ivanou (43) vyfotit. Podle psychiatra Jana Cimického (71) to může být záměr.

    Během jednoho týdne, kdy Slavík veřejně potvrdil, že se mu v ještě agresivnější formě vrátila rakovina, zveřejnil na svých sociálních sítích celkem tři snímky. V prvním popsal, jak bojuje se zákeřnou chorobou, a v dalších dvou děkuje lidem za podporu.

     

    „On tím vlastně dává najevo, že je pořád se svými příznivci, že je i přes těžkou nemoc neopouští!“ prohlásil doktor Cimický. „Je to z jeho strany velmi obdivuhodné,“ zdůraznil. Podle známého psychiatra se Karel rozhodl lidem dokázat, že se s leukemií pere jako lev. „Ukazuje statečný boj s nemocí. Neskrývá se za zdmi domu, aby ho nikdo neviděl. Smekám před ním. Musí to být obrovský zápřah pro jeho psychiku,“ dodal Cimický.

    FOTKA ČÍSLO 1

     

    DATUM ZVEŘEJNĚNÍ: 12. ZÁŘÍ 2019 SLAVÍKŮV POPISEK:  „Před 4 lety jsem pro agresivní nádor podstoupil velmi intenzivní léčbu, která vedla k jeho úplnému vymizení. Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu. Přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukemii. Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují můj celkový zdravotní stav.“

     

    KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Ten snímek ukazuje, jakým způsobem nabírá energii. Kde a s kým je mu dobře.“

    Karel Gott při natáčení videoklipu
    Autor: Facebook: Official Karel Gott

    DALŠÍ HODNOCENÍ PSYCHIATRA JANA CIMICKÉHO NAJDETE NA DRUHÉ STRANĚ!

  • 1.

    FOTKA ČÍSLO 2

    DATUM ZVEŘEJNĚNÍ: 14. ZÁŘÍ 2019 SLAVÍKŮV POPISEK: „Moji milí, přečetl jsem si všechny vaše krásné vzkazy a přání a moc vám děkuji za vaši obrovskou podporu. Velmi si toho vážím! A sdílím s vámi moji dnešní infuzi.“

     

    KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Tímto snímkem ukazuje na důležitost své ženy v jeho životě i v boji s nemocí!“

    Karel Gott a Ivana Gottová
    Autor: Facebook

  • 2.

    FOTKA ČÍSLO 3

    DATUM ZVEŘEJNĚNÍ: 17. ZÁŘÍ 2019 SLAVÍKŮV POPISEK: „Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Díky vám.“

     

    KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Svým příznivcům ukazuje: Jsem tu stále s vámi a pro vás.“

     

    Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

    Karel Gott vzkázal fanouškům, že je doma a v pořádku
    Autor: Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 91

sestra: Horalysa, ...nenapada me ani jedna vec, co bych mohla zavidet, ani jednomu z Gottovic rodine neni co zavidet !

(23. 09. 2019 12:42)

sestra: Já se na to podívám v televizi. na me nevydela ani floka !

(23. 09. 2019 12:12)

JanJanJan: Krásně napsané, Ivy 😎😎🙏

(20. 09. 2019 10:15)

Gemmy: Dost už Gotta! Znám lepší zpěváky a sympatičtější, pana Laufra, nebo Matušku.Jeho pozadí je politické, a v osobním životě vůči rodičům a dcerám tragické! A s kým se nakonec oženil? Zlatokopka,obyčejná kačena, žádná intelektuálka s uhlazeným chováním. Je starý, nemocný, díky jeho kolaboraci i bohatý,tak už dost jeho. Jiní nemocní trpí,udření,a péče pro ně jen"jakoby". Není pravda, že ho všichni milují i s tou jeho rodinkou!

(20. 09. 2019 07:23)

voto: běžte ns tím zombie slavíkem užn do p.i.č.i.

(19. 09. 2019 21:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy