Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dojemné přání Ivanky Trumpové babičce Zelníčkové (93): Babi bude vždy první

Autor: tva - 
18. září 2019
18:35

Společně stráveného víkendu a dojemného blahopřání k 93. narozeninám se dočkala česká babička Ivanky Trumpové (37) Marie Zelníčková. O vlastnoručně pořízený snímek své „babi“ se dcera amerického prezidenta Donalda Trumpa s veřejností podělila na instagramu. A o babičce se v pár větách rozepsala.

„Mé milované a nesmírně zábavné babičce je 93 let a stále zůstává oblíbeným vypravěčem a společníkem k obědu. Během svého života jsem potkala mnoho milých, charismatických a úžasných lidí, ale moje Babi bude vždy na prvním místě! Mám opravdu velké štěstí, že s ní mohu trávit čas!“ napsala Ivanka ke svému příspěvku.

Na fotografii sedí Marie Zelníčková v křesle s pejskem Winter, mazlíčkem její pravnučky Arabelly. Slovům Ivanky dodává váhu i fakt, že na svou bývalou tchyni dá i samotný prezident Trump. V říjnu minulého roku si ji dokonce pozval k sobě do Oválné pracovny Bílého domu.

Marie Zelníčková je matkou Ivany (70), která se coby závodní lyžařka dostala za minulého režimu do zahraničí. V roce 1977 se provdala za Donalda Trumpa a manželé spolu vydrželi 15 let. Měli spolu tři děti (Donalda Johna ml., Ivanku Marii a Erika Fredericka). Na rozvodu se domluvili v roce 1992.

eblanche ( 19. září 2019 07:26 )

Je to od ní moc pěkné, že nezapomíná na babičku, i když má práce dost. A proč by to neměla říct veřejně, je to krásné gesto. Já vím, u nás se na prarodiče kašle, to je in.

lokii ( 19. září 2019 03:35 )

Uprimne smyslejici clovek popreje babicce soukrome a nepotrebuje to "veset" vsem lidem na nos. Preci jen je to soukroma zalezitost mezi dvema lidmi.

rannirosa ( 18. září 2019 23:39 )

Hlavne aby Vy jste vyhral pristi americke prezidentske volby.Cely svet vam bude lezet u nohou.

Zobrazit celou diskusi