„Budu se stěhovat do penzionu pro seniory, kde je i stálá lékařská péče. Dům, kde teď bydlím, je pro mě moc velký a i se tu trochu bojím,“ prozradila výherkyně a dodala:

„Takže mám podanou žádost do penzionu v blízkosti bydliště mé dcery. No a výhru přidám k úsporám, co mám a pořídím si za to vybavení nového bydlení. Co konkrétně to bude, to ale ještě nevím,“ řekla výherkyně.

VIDEO: Paní Zbořilová vyhrála 10 000 korun v Trháku

Odměna za věrnost

Deset tisíc korun v Denní hře Trháku je pro Jaroslavu Zbořilovou první velká výhra v životě. „Tu a tam jsem někde vyhrála pár desítek korun, třeba pátou nebo čtvrtou cenu ve sportce, ale takhle velké peníze, to ještě nikdy,“ konstatovala.

Jaroslava Zbořilá se ráda pochlubila, že patří k pravidelným a nejvěrnějším čtenářům Blesku. „Blesk čtu od začátku. Od prvního čísla si ho pořád kupuju. Chodím pro něj tady nedaleko do obchodu a pak ho celý přečtu od začátku až do konce. Blesk mě moc baví,“ prozradila.

Až třetí výtisk rozhodl

Že by měla nějaký systém, který jí přinesl výhru, Jaroslava Zbořilová nemyslí. Pouze nikdy nebere první výtisk novin, který leží nahoře na hromadě. „Většinou beru až tak ten třetí nebo čtvrtý odshora. Včera, ten výherní, to byl třetí odshora,“ uvedla výherkyně s tím, že Trhák bude hrát stále dál.