Populární moderátorka a foodblogerka Veronika Koko Šmehlíková přivedla na svět dceru Emu 16. května. „Všichni mi před narozením dcery říkali, že se celý můj život absolutně změní. Já jsem si coby prvorodička vůbec nedokázala představit jak moc. Myslela jsem si, že jsem připravená, ale samozřejmě jsem absolutně nevěděla, do čeho jdu. Nejtěžší pro mě ze začátku bylo asi to, že s malým miminkem vůbec nic nenaplánujete, vše se řídí podle dítěte,“ rekapituluje novopečená maminka první dny po porodu.

Navzdory nečekaným zkušenostem, které jí mateřství přineslo, si ale na nový režim rychle zvykla. Od podzimu do něj postupně zapojí i své dva největší koníčky, které ji zároveň živí. Začne znovu moderovat i vařit.

„V práci jsem slíbila, že se v září vrátím do pracovního procesu, a tak jsme museli vymyslet hlídání a režim, abychom vše zvládli. Velikou oporu mám v manželovi a mojí mamince, kteří se ujali hlídání a jsou připraveni se o malou postarat v době mojí nepřítomnosti. Odpolední show na Evropě 2 se vysílá od tří do šesti a je nutné se tomu přizpůsobit, tak jsme museli vymyslet harmonogram. A teď už jen věříme, že bude fungovat,“ popisuje Koko, které maximálně vychází vstříc i její kolega Tomáš Zástěra, s nímž každý všední den posluchače společně baví.

Všední odpoledne ale nebudou jedinými, kdy si Koko bezmála čtyřměsíční Emu neužije. Na podzim se na oblíbenou foodblogerku můžou těšit i diváci jejích pořadů o vaření.

„Ráda bych navázala, kde jsem skončila, protože Menutovku a 30Menutovku jsem opouštěla ve chvíli, kdy byly slibně rozjeté, což nás všechny mrzelo. Teď nastal čas se k nim vrátit, prozatím v nějakém provizorním režimu, který bude pro všechny přínosný. Co jsem na mateřské, tak jsem zjistila, že i 30 minut na vaření je dlouhá doba, tak přemýšlím o změně formátu na 10Menutovku. To je pro mě tak ideální doba strávená v kuchyni s miminkem za zády. Nebo zase přivolám na pomoc Tomáše,“ naráží Koko na hostování Tomáše Zástěry, který na Mall.tv také moderuje a společně si před kamerami internetové televize už dvakrát zavařili.  Veronika má tak oporu jak v partnerovi životním, tak v tom pracovním…

Fotogalerie
6 fotografií