Předzvěsti manželské krize byly velmi jemné. Česká Miss 2010 a bývalá hvězda Tváře se poslední dobou objevovala jen po boku své dcery Rosalie (3) a většina osobních fotografií byla pořízena na Vysočině u jejích rodičů. V úterý Jitka oznámila, že s manželem nežijí ve společné domácnosti. „Už více než měsíc jsme s Rosálkou ,Moravandy'...“ zveřejnila na sociální síti s tím, že v jejím životě „došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní… Nemohla jsem jinak… “.

Nevěřila si

Ale co se přihodilo? Podle svědectví kamarádky prý zpívající modelka prošla zřejmě domácím peklem. „Jitka se pořád snažila, aby navenek bylo vše v pořádku, ale už to dál nešlo. Zhubla, byla pořád taková vyděšená a v ničem si nevěřila...“ svěřila Blesku pod podmínkou, že nebude jmenována.

Psychické problémy přiznala i sama Jitka. „Myslela jsem si, že problém s pletí mám i z kafe, protože to člověk hledá příčinu ve všem, ale opravdu to bylo hormonální a psychické...“ netajila se Boho už dříve.

Oba mlčí

Netajila se ani tím, že mívají doma Itálii. „Je to mezi námi trochu na ostří nože. Někdy si strašně lezeme na nervy. Nebo spíš já Lukášovi, protože jsem taková klidná, řeším konflikty v klidu. A to někdy dokáže Lukáše ještě víc vyprovokovat,“ prozradila Boho v rozhovoru před rokem. Jiné její příspěvky zase mohly naznačovat, že mohou řešit problémy s penězi... V řadě diskuzí jsou zase zmiňovány jeho nevěry...

Blesk oslovil jak Jitku, tak Lukáše. K rozpadu jejich manželství se ale nechce ani jeden z nich vyjadřovat. „Omlouvám se, ale ne. Opravdu chci teď chránit hlavně Rosálku,“ odpověděla modelka a muzikant rovněž nechtěl nic komentovat.

Podpora kamarádek

Poté co Jitka zveřejnila svou bolavou pravdu, zasypaly ji kolegyně a kamarádky slovy útěchy a podpory. „Holky, upřímně je mi to líto, držte se, moc na vás myslím, ať vše dopadne dobře, ať už to znamená cokoliv,“ napsala primácká moderátorka Gabriela Lašková(29). „Hodně sil, Jíťo!“ přidala se moderátorka Sama doma Lucie Křížková (35). „Kdykoliv cokoliv. Jsem tu!“ nabídla se zpěvačka a herečka Eva Burešová (26).

Přišla o dítě

Jitka, tehdy ještě Válková, a Lukáš Boho se brali v červenci 2015 po desetiměsíční známosti. Nevěsta byla v jiném stavu. Původně čekala dvojčátka! „Nakonec se to nepovedlo. Přežilo jenom jedno z nich, a to byla Rosálka, která byla silnější. Ukázalo se, že to vydržel pouze jeden plod, který se tedy začal krásně vyvíjet,“ prozradila po čase Jitka smutnou skutečnost.

VIDEO: Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil?

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií