Zábavný pořad Marta, který moderuje zpěvačka Marta Jandová, se s přízní diváků moc nesetkává. A v žebříčku sledovanosti se propadá stále níž a níž. Zatímco první díl vidělo 388 tisíc diváků starších 15 let, na druhý díl se podívalo už jen 314 tisíc. A úterní, třetí díl, do kterého si Jandová jako hosty pozvala herce a komika Martina Dejdara (54), charismatického Slováka Juraje Kukuru (72) nebo svého tatínka, frontmana kapely Olympic Petra Jandu (77)? Ten zaujal „jenom“ 300 tisíc lidí. Za pouhé tři díly přišla o téměř sto tisíc příznivců!

Jak je možné, že sympatická zpěvačka, která je obvykle na koncertních pódiích živel, se svým pořadem naprosto selhává? Tím spíše, když si jako hosty vybírá osobnosti, které buď obdivuje, anebo jí jsou nějakým způsobem blízcí? „Ten pořad je spíše povídání s kamarády, a ne zábavný pořad pro lidi,“ stěžují si lidé na oficiálním facebookovém účtu Primy.

Co bylo sledovanější?

Nezájem o Martin „pokec“ s celebritami je zřejmý právě i s ohledem na zmiňovanou sledovanost. Pořadem večera po dvacáté hodině se staly seriály. Jedničkou byla Ordinace v růžové zahradě 2, kterou si pustilo více než jeden milion diváků. Před Martou dostal přednost i Víkend na Nově, Dobrodružství kriminalistiky z roku 1989 na „čétéčku“, komediální Krejzovi na Primě, retro seriál Vyprávěj i vzdělávací pořad Gejzír na ČT1.

Talkshow, která má na Primě díky Janu Krausovi (66) silnou diváckou základnu, však byla až na sedmém místě žebříčku… 

VIDEO: O zábavu přitom není v talkshow Marta nouze: Manželka Petra Jandy například prozradila, že jí zpěvák krade oblečení!5925298:gallery:true:true

Fotogalerie
60 fotografií