Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná řidička (36) předjížděla náklaďák v zatáčce: Převrátila se a skončila na střeše!

Autor: VaB - 
18. září 2019
11:22

Nehoda se stala v úterý u Týnce nad Sázavou na Benešovsku. Těhotná žena (36) se podle policie pustila do poměrně riskantního manévru. Předjížděla v zatáčce náklaďák. To ale zřejmě nezvládla a skončila s autem na střeše. 

 

Těhotná řidička se v úterý, kolem půl deváté ráno v Týnci nad Sázavou rozhodla, že v zatáčce předjede nákladní automobil. Manévr ale nevyšel a žena skončila s autem uloženým napříč silnicí, a navíc otočeným na střechu. 

„Na místě byly celkem tři zraněné osoby, jednu z nich odvezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice,“ uvedli středočeští hasiči na svém twitteru. Podle serveru Novinky.cz se jednalo právě o zmíněnou řidičku.

„Okolnosti nehody vyšetřujeme. Podle předběžných závěrů předjížděla 36letá řidička nákladní auto, zatáčka ale byla nepřehledná,“ sdělila mluvčí policie Eva Stulíková pro Novinky.cz. 

 

Jarabak ( 18. září 2019 12:23 )

To totiž není silnice, ale cyklostezka (myšleno obrazně, kvůli malé šířce vozovky). Vyhnout se na něčem takovém je problém i s dvěma osobáky, natož s náklaďákem. Kola neustále na krajnici, zrcátka pár centimetrů od sebe. Sjet do pangejtu tam není nic těžkýho. Tyhle okresky bohužel vznikaly v době, kdy byla auta o polovinu užší. Měly by to být jednosměrky, protože jet na tom ve dvou směrech je opravdu utrpení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání