Sklenaříková s tím, stát se matkou, zahálela opravdu dlouho. Dceru Ninu přivedla na svět krátce před svými 47. narozeninami. O miminku totiž jistou dobu, dá se možná říct, nechtěla ani slyšet. Proč? Jednoduše se bála. Hlavně o své manželství s podnikatelem Aramem Ohanianem (50).

„Tehdy jsem měla trauma, kvůli kterému jsem se bála mít dítě. Později jsem měla strach, že dítě nám ubere z lásky, kterou jsem exkluzivně dávala svému manželovi. Nebyla jsem si jistá, jestli někoho jiného dokážu milovat tak intenzivně,“ přiznala Sklenaříková své dávné obavy.

Dnes už však modelka smýšlí jinak. Až s narozením dcerky se ukázalo, že založení rodiny páru naopak prospělo. „V konečném důsledku si ale myslím, že nás to s Aramem ještě více sblížilo. Vždycky mezi námi byla dokonalá harmonie, takže nyní je mezi námi třemi. Vždycky jsem zastávala názor, že dítě by mělo být symbolem lásky, kterou cítím ke svému manželovi. A Nina se tak podobá Aramovi, až mám pocit, že mám doma miniaturu svého muže,“ popsala modelka a maminka v jedné osobě své současné dojmy pro francouzský magazín Télé-Loisirs.

VIDEO: Krásná Adriana Sklenaříková promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Adriana Sklenaříková promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
25 fotografií