V Paláci Trnitá si na své přijdou jak rodiny s dětmi, tak zájemci o investiční příležitosti. To vše za zajímavých finančních podmínek. Zálohu zaplatíte pouze na začátku, a to ve výši 15 %. Zbylá částka se hradí až po dokončení a kolaudaci.

Bydlení na dobré adrese

Developerský projekt Palác Trnitá zaujme svoji jedinečnou polohou. Najdete jej v hlavní rozvojové zóně města Brna, v těsném sousedství historického centra, kde v příštích letech vyroste zcela nová část města. Tato takzvaná Jižní čtvrť má velký potenciál v podobě docházkové vzdálenosti od centra, výhledu na Petrov, revitalizované oblasti řeky Svratky, parků a také nového nádraží.

Do centra to obyvatelům Paláce Trnitá zabere pěšky pět minut, případně je možné využít městskou hromadnou dopravu včetně nočních linek ze zastávek Hlavní nádraží, Opuštěná a Úzká. V dosahu se nacházejí i Hlavní vlakové nádraží a Ústřední autobusové nádraží Zvonařka. Pouhých deset minut autem trvá cesta na dálnice D1 a D2 a jen o pár minut déle se jede na Letiště Brno Tuřany.

Pár kroků do obchodů i za zábavou

Obyvatelé Paláce Trnitá to nebudou mít daleko za nákupy, zábavou ani vzděláním. Těsná blízkost nákupního centra Galerie Vaňkovka představuje garanci nepřeberného množství obchodů, kaváren, restaurací, služeb i supermarketu pohodlně pod jednou střechou. Nákupní a filmové chutě uspokojí také deset minut jízdy vzdálená Olympia Brno. V nedalekém centru pohodlně obstaráte pochůzky po úřadech a bankách, s přáteli můžete posedět v některé z mnoha kaváren či restaurací nebo se vydat za kulturou do divadla. Rodinám s dětmi ulehčí život dobrá dostupnost mateřské školky, základní školy i gymnázia.

Sport pro každého

Okolí Paláce Trnitá je jako stvořené pro milovníky sportů. Ti se mohou vydat do nedalekého víceúčelového areálu Centrum Viktoria, kde se nachází několik druhů atraktivních sportovišť od squashe, beachvolejbalu přes badminton, tenis, fotbálek či bowling. Cyklisty zase potěší blízká cyklostezka podél řeky Svratky. Hokejoví fanoušci ocení sportovní halu DRFG Arena, kde mohou sledovat zápasy týmu HC Kometa, ostatní si zde mohou užít koncerty nebo provětrat brusle na veřejném kluzišti.