Známé eso Sámer Issa dokáže vždycky nějakým způsobem šokovat. A to není řeč pouze o blonďaté patce, kterou překvapil všechny návštěvníky Pralinkové party v jednom pražském baru a která z dálky lehce připomínala nepříliš vydařené tupé.

Sámer má za sebou již několik zajímavých vztahů a jeho postýlku kromě někdejší konkurentky Anety Langerové (32) a Šárky Vaňkové (31) zahřívala například i Agáta Prachařová (34), tehdy ještě Hanychová. Jenže nyní se usadil a začal mluvit jako skutečně vyzrálý mladý muž!

Co stojí za jeho náhlou změnou? Jak už to u mužů bývá, za vším hledej ženu. „Musím přiznat, že Pavla je první holka, kvůli které se snažím být hodný, lepší až nejlepší. Když přijdu domů, tak ne do prázdného bytu, ale někdo tam na mě čeká. Někdo, s nímž je mi skvěle. Jsem prostě šťastný. Dřív jsem byl lovec, dobrodruh ve vztazích, to je ale pryč. Těším se domů. Já jsem chaos, ona pořádek - a klape nám to,“ popisuje spokojené soužití Issa, jenž vedle o osm let starší Pavlíny (42) rozhodně pookřál. S půvabnou blondýnkou randí už více než rok.

„Když vyrazíme na nějaký večírek, kde vystupuji, tak hodně intenzivně vnímám, že je tam se mnou, že tam mám člověka, který mě má rád a kterého miluju. To mi hrozně moc pomáhá a baví,“ prohlašuje někdejší donchuán. „A svatba? Proč ne. Moje bývalé kategorické ‚ne, nikdy‘ už neplatí,“ dodává zpěvák, který se nedávno v jakémsi rozhovoru nechal slyšet, že s touto ženou by si klidně dokázal představit rodinu, a dokonce i miminko – což byla dozajista velká rána pro všechny jeho fanynky. Že by tenhle bývalý bouřlivák s kořeny v Sýrii konečně dospěl?! VIDEO: Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?! 34. narozeniny takhle dopadly! 
Video
Video se připravuje ...

Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?! 34. narozeniny takhle dopadly! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií