Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řidič zaparkoval auto na heliportu u nemocnice: Parkoviště bylo prý plné

Autor: chal, jp - 
17. září 2019
18:45

Tak tohle přehnal! To, že nenalezl volné parkovací místo v areálu nemocnice v Pardubicích, vyřešil šofér (45) Fiatu Multipla postavením vozu na heliport určený pro záchranářský vrtulník! Provinilec vyvázl s tisícovou pokutou.

Svým očím nevěřili strážníci, kteří v pondělí řešili špatně zaparkované auto v areálu pardubické nemocnice. Majitel (45) vozu Fiat Multipla nenašel volné místo na parkovišti, a tak auto bez okolků šoupnul na heliport, který je určený výhradně pro záchranářský vrtulník!

Bezohledný řidič měl velké štěstí, že v době, kdy heliport okupoval, žádný vrtulník nepotřeboval přistát. Strážníci nakonec situaci vyřešili pokutou ve výši tisíc korun za porušení zákazu vjezdu.

„Pokud vás zajímá, jak se to celé mohlo stát, tak následná konverzace to vysvětluje asi vše…“ doplnili městští policisté na facebooku a k příspěvku nahráli snímek konverzace, která proběhla na sociální síti zřejmě mezi dotyčným řidičem a jeho kamarádem.

„Ty se toho nebojíš. Kolik stojí parking na heliportu?“ zeptal se pobavený známý. Nad odpovědí zůstává rozum stát. „1000 a není tam značka,“ reagovala druhá strana. Tazatel už jen správně poznamenal, že řidič přehlédl značku zákazu vjezdu…

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání