Opilec vyjel z Bělé nad Radbuzou na Domažlicku směrem na Čečín. Kvůli vypitému alkoholu se mu ale okreska kroutila víc, než tomu bylo ve skutečnosti. „Při projíždění mírné levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo komunikaci, v příkopu pokračoval v jízdě a narazil do stromu,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Kolize se stromem ho ale nezastavila. Podařilo se mu vyjet zpět na silnici a celá anabáze pokračovala. „Po krátké jízdě ale opět sjel mimo silnici, tentokrát do levého příkopu,“ řekla Brožová. Kus ujel příkopem a pak se opilci podařilo vrátit auto na silnici.  

V patách měl kriminálku

To ale řidič netušil, že svoji opileckou estrádu předvádí před domažlickými kriminalisty, kteří náhodou jeli za ním. Když pak u sebe doma v Babicích zastavil, nestačil valit oči, kdo že to zastavil za ním a chce vidět jeho doklady.

„Následně se podrobil dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem 2 promile alkoholu,“ dodala Brožová. Proti hodnotě muž neprotestoval, souhlasil i s lékařským vyšetřením spojeným s odběrem krve. A doktora potřeboval i sám, protože se při vymetání příkopů zranil. Vše dále šetří domažličtí dopravní policisté.

VIDEO: Opilec nejdříve naboural do policistů, pak je kopal.

Video
Video se připravuje ...

Agresivní opilec naboural do policistů, pak je pokopal. Druhý den si nic nepamatoval. Policie České republiky