„Myslel jsem, že to bude jen běžnej zákrok a bude za pár hodin zase doma. Nemůžu tomu prostě uvěřit, že už tu není. Včera touhle dobou se mnou ležel přitulenej u telky. Během sekundy může být všechno jinak,“ napsal Honza Bendig na instagram bezprostředně po tom, co jeho čivaví kamarád Cézar zemřel v rukou veterinářů, když měl podstoupit jen běžné čištění zubů. Drobné tělíčko však nezvládlo narkózu, tak jak by se očekávalo, a pes už se neprobudil.

Hluboký smutek, který s partnerem a managerem Lukášem vyjádřili na sociální síti, však dlouho netrval. Nebo alespoň ne v takové míře. Pár se totiž rozhodl pořídit si nového pejska. „Ahoooj. Rád bych vám představil Koudyho,“ napsal zpěvák s viditelným pocitem štěstí k fotce do šeda zbarveného roztomilého štěňátka čivavy, a hned nato přidal videa s novým členem rodiny do InstaStories.

„Krásné psí miminko,“ napsala obdivně jedna z Bendigových fanynek. „Je krásný a roztomilý, ať přináší samou radost,“ rozplývala se nad fotkou čivavy další sledující, kterých má zpěvák na instagramu v současné době přes 84 tisíc.

VIDEO: Zpěvák Jan Bendig ukázal, jak bydlí! Luxus v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Jan Bendig ukázal, jak bydlí! Luxus v centru Prahy! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií