Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tetu Veronice rozsekal sekerou: Když se vrátil z vězení, z pomsty jí zavraždil i syna (†3)

Muž zabil Veronice tetu. Když se vrátil z vězení, z pomsty jí zavraždil syna (†3)
Muž zabil Veronice tetu. Když se vrátil z vězení, z pomsty jí zavraždil syna (†3)  (Autor: Instagram)
Autor: DH - 
16. září 2019
06:15

Policie v Kazachstánu zadržela muže, který je podezřelý z toho, že unesl a uškrtil syna (†3) svojí bývalé přítelkyně. Jeho tělo nalezla policie v lesích po třech dnech pátrání. Údajný pachatel má za sebou i jinou kriminální minulost a hrozí mu doživotí.

Podle policie je pachatelem vraždy tříletého chlapce Kazach Igentai Sopyzhanov. Svůj čin měl spáchat u jindy poklidné vesničky Barma. Zabitým je malý Maksim Garifulina.

Podezřelý Igetai Sopyzhanov měl před lety vztah s dnes dvaadvacetiletou Veronikou, matkou zabitého chlapce. Bohužel pro něj, jeho povaha tehdy vadila její tetě, která neteři řekla, aby se s mužem rozešla. Když to zjistil, vzal sekeru a tetu zabil, za což si měl odsedět devět let za mřížemi. Před šesti měsíci byl po čtyřech letech předčasně propuštěn.

Jak uvádí kazašská média, Sopyzhanov po návratu z vězení Veroniku kontaktoval a snažil se s ní obnovit narušené vztahy, což ale mladá žena odmítla. To mělo Igentaie tak rozzuřit, že po čase vystopoval Veroniku do obchodu, kam podle očitých svědků vběhl a malého Maksima odnesl pryč.

Policie pátrala po chlapci tři dny, než jeho mrtvé tělíčko nalezla ukryté pod větvemi v lese. Podle předběžných zjištění byl uškrcen. Údajného vraha policie brzy chytila a muž se měl ke všemu přiznat. Hrozí mu doživotí.

panda82 ( 16. září 2019 16:56 )

tak tohle je na trest smrti, proč ho máme živit

Monikay ( 16. září 2019 10:53 )

to mají z toho když mu dají za vraždu 9 let

verasum ( 16. září 2019 08:17 )

Odpornej zmetek😖😖😖

DWEI ( 16. září 2019 07:34 )

Je pravda, že v těch číslech se dá lehce ztratit, ale v článku je napsáno, že před lety měl vztah s Veronikou a za vraždu její tety si měl odsedět 9 let..... před 6 měsíci byl po 4 letech předčasně propuštěn......

europa ( 16. září 2019 06:43 )

Divný počty. Veronice je dnes 22 let, vrah její tetu zabil před 9 lety, to bylo Veronice 13 let. A to s ním jako ve třinácti měla vztah?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání