Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Syn (17) v Děčíně prý shodil otce z balkonu: Zbláznil se z LSD, tvrdí známá

Autor: dce - 
15. září 2019
12:09

Otřesný případ vraždy vyšetřuje policie v Děčíně už od minulého týdne. Teprve sedmnáctiletý mladík je podezřelý, že z balkonu ve třetím patře vyhodil svého otce. Ten se po pádu nabodl na plot a zemřel. Podle rodinné známé mladík podlehl síle drog - kvůli LSD údajně musel vyhledat i odbornou pomoc.

Podle rodinné známé byl mladík, nyní podezřelý z vraždy vlastního otce, vždy slušný a hodný kluk. "Celé nás to moc šokovalo. Před pár měsíci u nás byl na prázdninách, známe se 16 let. Závodně i sportoval a byl fakt úplně v pohodě. Nerozumíme tomu, co se stalo," popsala žena serveru TN.cz. Zavražděnému muži před pěti lety zemřela manželka a on syna vychovával sám. Problémy mladík ale v minulosti žádné neměl.

Jenže pak mu jeden z kamarádů měl nabídnout drogu - konrkétně LSD, na kterém člověku sice nevzniká závislost, může ale způsobit halucinaci i psychózu a stihomam.

"Ve skupině čtyř přátel drogu vyzkoušeli. Jenže to na něj zapůsobilo asi víc, než očekával, že to na něj bude působit. Zhroutil se. Zkontaktoval sestru s tím, že se zbláznil a neví, co s ním je. Pak spolu vyhledali odbornou pomoc. Nevím jen jistě, jestli to byl psycholog nebo psychiatr," prozradila známá TN.cz.

Mladíkovo zdraví se prý zlepšilo, od drog ho ale špatná zkušenost neodradila a on si od kamaráda LSD vzal znovu právě v osudný den. "Pak přišel domů a pohádal se s tátou. Jeho tatínek už byl sice připravený ke spánku, ale on začal doma hodně vyvádět. Hádka skončila tak, že vyhodil tátu z balkonu. Sice ze třetího patra, ale bohužel se dole napíchl," dodala žena smutně.

"Podezřelého, který byl předběžně zadržen policií, soud na žádost státního zástupce v sobotu poslal do vazby," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová. 

lunatic ( 15. září 2019 22:12 )

Mí rodiče byli neuvěřitelně krutí,když nade mnou vynesli ortel smrti - tím,že mě zplodili

lunatic ( 15. září 2019 22:05 )

Asi jako někdejší investor s Harvardskými fondy

buban ( 15. září 2019 19:39 )

Ba naopak, pane lunatic, nejste blbec, jen rád provokujete. Jen by mě zajímalo, jak žijete.

lunatic ( 15. září 2019 17:17 )

Má inteligence není na takové výši,abych byl schopen jakoukoliv provokaci zdárně uskutečnit .Píšu jen to,co mě napadá a pokud to někdo vyhodnotí jakože inteligentní,no tak tím naopak poněkud provokuje mě

buban ( 15. září 2019 16:54 )

Patřilo pod příspěvek.pepe111. Netuším, proč to bylo zařazeno pod příspěvek osoby .lunatic. Který na pleskových diskuzích velmi rád jakože inteligentně provokuje, ovšem ne vždy mu to vyjde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání