Vojta se zranil při zkoušce a musel do nemocnice. Odneslo to znovu jeho rameno. Role Tarzana se ale bývalý muzikálový Ferda Mravenec vzdát nechce. „Je to nejnáročnější muzikál, jaký jsem kdy zkoušel. Dal jsem tomu všechno, ale akrobacie je v něm nesmírně náročná,“ vysvětlil mladý zpěvák po úrazu.

Podle lékařů se teď bude muset alespoň tři týdny šetřit. Premiéru Tarzana, která se odehraje 3. října v pražském Divadle Hybernia, to prý ale neohrozí. „Na chvilku opustím nácvik akrobacie a pak se do toho zase opřu,“ slíbil Drahokoupil.

Navíc bude v roli alternovat se dvěma novopečenými ženáči, kteří jsou připraveni kdykoliv za Vojtu zaskočit. Po Davidu Gránském (27), který skočil do chomoutu v červnu, se oženil také Peter Pecha. Po osmi letech soužití si vzal za ženu muzikálovou kolegyni Kateřinu Sedlákovou (32).

„Jsme doslova česko-slovenský pár, tak jsme svatbu pojali československy,“ prozradil Blesku Peter s tím, že obřad se konal v kostelíku sv. Markéty Antiochilské v Kopčanech na Slovensku a hostina pak v Česku.

„S jídlem se teď ale musím hlídat právě kvůli Tarzanovi. Je to nesmírně náročné představení a já kvůli tomu chodím téměř denně do posilovny. Na svatební hostině jsem si ale přece jen dopřál…“ svěřil Pecha se smíchem.

Muzikál Tarzan s písněmi Phila Collinse (68) měl jen na newyorské Broadwayi kolem 500 vyprodaných představení a v Německu se hrál dokonce deset let!

Fotogalerie
38 fotografií