Muž z Liberce, který se měl ke své bývalé přítelkyni chovat jako surovec, s nařčeními samozřejmě nesouhlasí. Jeho reakce by se dala shrnout takto: Já nic, to všechno oni. Partnerku dokonce obvinil, že je drogově závislá.

Údajně týraná Týna například tvrdila, že jí Pavel před odjezdem do náhradní rodiny ošklivě zranil ruku. „To je stoprocentní blbost. Od nás odjížděla bez fáče, pak to měla najednou zafačovaný. Určitě jsem nejel čtyři sta kilometrů zlomit jí ruku,“ bránil se muž prostřednictvím deníku Aha! s tím, že by rád vše uvedl na pravou míru.

„Jak tam mluvila o těch mých útocích, tak to zažívala úplně s někým jiným, jelikož fetovali. Mám od toho i zprávy, jak jí omlátil hlavu o stůl. V tu dobu jsem byl u rodičů,“ vysvětluje Pavel a dušuje se: „V životě jsem ji ani toho kluka neuhodil!“

Dokonce má za to, že vše vyhrotil štáb Výměny manželek a manipuloval i s malým Markem. „Marečka do těch odpovědí, kdy říkal, že jsem byl na ně zlej a mámu bil, tlačili,“ zlobí se a plánuje, že se s nimi sejde a předloží důkazy o tom, že je nevinný.

Stejně jako Kristýna ale mluví o tom, že jejich vztah skončil. „Pak jsme se dvakrát viděli na kafi a to bylo všechno, protože já mám už svůj život a s ní se scházet nechci. Když teď hlásá, že se mají strašně dobře a jsou někde jinde, proč já mám zprávy, kde žebrá o peníze na nájem? S přítelkyní se tomu dost smějeme, protože ona si kadí do pusy. Je to jedna velká lež, co tam předváděla za chudinku,“ dodal drsně Pavel, který si nyní hodlá napravit pošramocenou pověst.

VIDEO: Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií