Čechošvýcar a bývalý dětský lékař prý nedělal peklo ze života jen své manželce, ale i její dceři. „Zemřel člověk, který mě pět let systematicky psychicky týral, když jsem byla dítě,“ napsala ve čtvrtek na svůj profil na facebooku Fabiánová.

A trápení s otčímem nepřestalo, ani když Jana dosáhla plnoletosti. „Jakmile mi padlo osmnáct, snažil se na mě marně převést svou zcela zadluženou firmu,“ prozradila Fabiánová. Pár let nato prý kvůli Havlíkovým dluhům zabušil na dveře jejího bytu exekutor a všechno jí vzal.

„Trvalo mi rok a půl, než jsem dostala zpět můj nábytek a osobní věci,“ popsala Jana. „To vše kvůli člověku, který ani nebyl můj biologický otec a doma mi říkal »ten parchant« nebo »ten bastard«...“

Zpěvačka má dodnes noční můry. „Přiznám se, že nevím, co mám cítit v den, kdy zemřel tyran... Byl »rodina« a dělal mi ze života peklo... Vím, že zdaleka nejsem jediná, kdo vyrůstal v toxickém prostředí. Mluvit o tom je, myslím, důležité, abychom neopakovali stejné chyby,“ uzavřela Jana.

Satan Urbánková a dva miliony?!

Urbánková se s Havlíkem seznámila v roce 1990 a přestěhovala se k němu do Švýcarska. Místo zpívání s ním začala podnikat, vrátili se a koupili sanatorium pro pohybové a kožní nemoci U Svaté Anny v Protivíně na jihu Čech.

Firma ale skončila v konkurzu a zpěvačka v dluzích. Všechny smlouvy a úvěry nesly totiž její podpis, manželovi by peníze jako cizinci nikdo nepůjčil. Zpěvačka říká, že kvůli němu přišla o téměř veškerý majetek.

Havlík ale až do své smrti tvrdil, že obrala ona jeho! „Je to satan, který musí být nemilosrdně potrestán,“ říkal o Nadě. „Nechala mě vyhodit ochrankou z mého bytu, ten pak vyloupila. Připravila mě o deset let života a dva miliony!“

VIDEO: Dcera Nadi Urbánkové chystá veselku! Podruhé řekne ANO Američanovi!  

Video
Video se připravuje ...

Dcera Nadi Urbánkové chystá veselku! Podruhé řekne ANO Američanovi! Pavlína Horáková

Fotogalerie
34 fotografií