I když poslední vyšetření dopadla už dobře, přece jen nějaké obavy zůstávají. Například týkající se budoucího plánování ohledně založení rodiny. „Pevně doufám, že děti budu moci mít,“ svěřila se nyní pro eXtra.cz se svými nadějemi Markéta.

„Jeden vaječník mám zdravý, dělohu také, takže jsem ready na jednovaječná dvojčata Klárku a Amálku. Už to mám naplánováno. Budou to krásné zdravé holky,“ maluje si zpěvačka a někdejší hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

Ta sama dobře ví, že si teď musí vážit života. „Bylo to vážné. Nemuselo to dopadnout takhle dobře, naštěstí ale dopadlo. Důležité je teď pro mě předat lidem to, co jsem si z těch zdravotních komplikací odnesla,“ vylíčila Konvičková s tím, že nemoci jsou často signály těla, které varují, aby zpomalil.

Co přesně jí bylo? „Na vaječníku mi našli cystu velikosti čtyř centimetrů. Poslali mě na laparoskopický zákrok a nález odstranili. Ale aniž bych brala léky, tak se mi splašily hormony,“ objasnila Blesku blondýnka, která vzápětí začala otékat a přišla i o vlasy. Výsledky testů pak nedopadly dobře – jednalo se totiž o vzácný nádor karcinoid, který má jeden člověk ze sta tisíc. Po řadě vyšetření se ale zdá, že je již Markéta v pořádku.

VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií