Drastická Výměna manželek měla podle zjištění Aha! překvapivý konec. Týraná Kristýna, která si od Pavla musela nechat líbit spoustu bolesti, nakonec sebrala odvahu a synka Marka (6) a opustila ho. „Týna od Pavla hned odešla! Ani s ním po tom vyříkání mezi čtyřma očima nejela domů, každý z nich odjel zvlášť,“ prozradila Jaroslava (35), vyměněná maminka, pro kterou soužití s agresivním mužem, byť jenom na týden, bylo také velice náročné. „Vím, že Týna je teď šťastná. Má nového partnera a má se dobře,“ tvrdila Jarka skálopevně.

A přestože tento díl Výměny končil Pavlovým odchodem z domu jenom s batohem a psem, Kristýna se rozhodla dát svému nebezpečnému partnerovi druhou šanci!  „Odjel, a někdy v březnu mi pak volal, že si tady našel ubytovnu. A že mě chce vidět,“ popisovala křehká plavovláska. Začali se tedy pravidelně scházet, ale pouze v přátelském duchu. „Když zjistil, že se už s někým stýkám, tak jsem dostala zase po čuni, tekla mi krev z nosu. Utekla jsem z bytu a volala jsem policii,“ dodává. „Ten den ho odvedli a tím se to pro mě úplně uzavřelo.“

Kristýnin nový přítel je oproti Pavlovi, který fyzicky i psychicky trýznil jak Kristýnu, tak i jejího malého syna, úplně jiný. „Je skvělej a hrozně hodnej. Je s ním sranda. A pracuje, to je důležitý,“ zdůrazňuje v narážce na Pavla, který tak maximálně hrával celé noci hry na počítači a přes den spal. „Je sice starší, ale proto je pro mě lepší, že je zkušenější. S Márou si hrozně sedli, jsou kámoši. Stará se o nás, pomáhá nám. Jsem za něj hrozně vděčná.“

I tak se po natáčení na sociálních sítích začala objevovat drsná tvrzení, podle kterých si prý Kristýna spoustu věcí vymyslela. A aby toho nebylo málo, obvinění se týkala i nelegální psí množírny, kterou údajně Kristýna v minulosti provozovala. „Množírna, to je pořád dokola, jsem zvědavá, co si na mě ještě vymyslí,“ zlobila se pětadvacetiletá blondýnka. Nakrytí její Amy bylo prý nešťastnou náhodou, jelikož měli doma odšupovací dveře, a jí se nepodařilo uhlídat hárající fenku a roztouženého pejska.

Ani příběh druhé rodiny z Lestkova nebyl úplně běžný. Jarka s Martinem (40) už byli rozvedení, když se jim narodilo čtvrté dítě – desetiměsíční Jan. Po natáčení se k sobě vrátili a krizi překonali. „Teď jsme úplně dobří,“ tvrdí nyní Jaroslava, maminka čtyř dětí – Ester (15), Jaroslava (13), Jany (9) a desetiměsíčního Honzíka. „Když to manžel viděl, bál se o mě. Ale jsem ráda za tuhle zkušenost, ale fakt jsem nečekala, že půjdu k takovému magorovi,“ dodala Jarka.

VIDEO: Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií