Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Azylant obviněný ze znásilnění dívky (16) u Terezína míří před soud: Hrozí mu 10 let

Autor: yks - 
11. září 2019
20:24

Případ znásilnění nezletilé dívky na poli u Lukavce nedaleko Terezína postoupil do další fáze a míří před soud. Policie z něj viní uprchlíka Abdallaha I. D. (29), který do Čech údajně dorazil nedlouho před spácháním deliktu vlakem z Německa.

Abdallah I. D. (29), muž, který měl podle policie znásilnit a okrást teprve šestnáctiletou Češku, míří před soud. Uvedla to TV Prima. Zdržení podle Primy zavinila nutnost přeložit spis do arabštiny, vzhledem k tomu, že zadržený muž má pocházet z Libye.

Údajný násilník má už leccos za sebou. V Německu, kde neúspěšně žádal o azyl, už 3x seděl za násilné činy a na krku má i majetkové delikty. Po posledním propuštění odjel do České republiky. Tady pak na poli nedaleko Lukavce na Litoměřicku podle obvinění znásilnil a okradl nezletilou dívku, která se následně psychicky zhroutila a skončila v péči lékařů.

Na svůj soud čeká cizinec ve vazbě. Tam ho poslal Okresní soud v Litoměřicích z obavy, že by mohl utéct, nebo dokonce svůj čin zopakovat. V případě, že bude shledán vinným, hrozí mu až 10 let vězení.

 

HledacPravdy ( 12. září 2019 10:15 )

Ztratit ne, ale utratit by ho mohli..

HledacPravdy ( 12. září 2019 08:56 )

Měli by ho za trest odvést do lesa a tam zastřelit jako vzteklého psa..

HledacPravdy ( 12. září 2019 08:07 )

Když si to sem Frau Merkel pozvala, tak by měla spolu se sluníčkařema a hlavně sluníčkářkama aspoň 2x týdně obejít to stádo nadržených migrantů a ukojit jim jejich sexuální touhy, aby pak tu charitu neodnášeli ostatní..

Nezadat ( 11. září 2019 21:05 )

Za co???Vždyť ji podle sluníčkářů,liberálů a jiného póvlu obohatil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání