Tanečníci jsou zvyklí na kritiku a velmi často ji umí přijmout. U těch osobností je to často tak, že jsou zvyklí na to, že je lidi chválí, takže tam potom občas přichází lehká frustrace. Deset let StarDance v Česku a pořad je čím dál úspěšnější. To se logicky odráží i na zájmu v něm účinkovat - jak ze strany prefesionálních tanečníků, tak ze strany VIP osobností. Výjimky ovšem potvrzují pravidlo: „Setkávám se s tím, že někteří tanečníci mají tendenci StarDance tendenci lehce opovrhovat, ale přitom by v ní chtěli všichni být,“ vysvětluje s úsměvem Onder.

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

   

„Ve Stardance je to chemie, jestli si ten pár sedne, jestli vyzařuje stejnou energii. Samozřejmě je hrozně důležité, aby měl ten pár svůj vlastní styl. Funguje upřímnost a pokora. Divák pozná, jestli je pár přespříliš ambiciózní, jestli to v tom páru funguje,“ popisuje Onder s tím, že se ale především potvrzuje, že ve Stardance vyhrávají lidi, kteří hodně trénují. „Tanečníci jsou zvyklí na kritiku a většinou ji umí přimout. U těch osobností je to často tak, že jsou zvyklé na to, že je lidi chválí, takže tam potom občas přichází lehká frustrace,“ dodává. 

Populární soutěž podle něj bez pochyby zvedla zájem veřejnosti o společenský tanec a je to znát především na poptávce po tanečních kurzech. „Já tvrdím, že tancovat se naučí každý. Stardance je toho zářným příkladem." 

Fotogalerie
8 fotografií