Agáta Prachařová utekla od blížící se rozvodové bitvy s manželem Jakubem Prachařem (36) do Izraele, kde se denně věnuje svému novému koníčku - surfování. Na instagramu si ostentativně změnila příjmení zpátky na Hanychová, ostříhala své umělé napletené kadeře a všem dává na odiv své dokonalé tělo.

Za posledních několik měsíců, kdy se začínala trápit nad nefunkčním vztahem se známým hercem, totiž dost zhubla, a kdyby chtěla, mohla by se klidně bez výčitek svědomí vrátit na modelingová mola. Přestože Prachařová není nikterak malá (měří slušných 175 centimetrů), na téměř každém snímku stojí na špičkách. Je to známý modelkovský fígl, díky němuž působí nohy delším a štíhlejším dojmem, navíc se napnou svaly na lýtkách a na stehnech, takže to vypadá, že jsou i notně vypracované.

Jenže je to póza přinejmenším směšná a Agátini fanoušci si toho nejenom začínají všímat, ale hojně to i komentovat. Když už tedy nekritizují Agátiny věčně našpulené rty à la „duck face", berou si na paškál modelčiny našponované nožky.

„Agáto, ženská jsi hezká, ale ty věčný špičky… už to vypadá jako nějakej handicap,“ posmívají se jí na instagramu. „Asi ostruhy v patách,“ tipují jiní. „Umíš vůbec stát i normálně?“ podivují se další, až to skoro vypadá, že většina Agátiných followerů jsou spíše internetoví trollové, tedy vtipálci, nežli její skuteční fanoušci. 

Na druhou stranu, i po dvou dětech vypadá Agáta naprosto skvěle. V rudých plavkách se zatraceně hlubokým dekoltem je sice poznat, že odkojila dva potomky, postavičku má však jako dvacítka a z placu by si mohla střihnout hlavní roli v Pobřežní hlídce. Díky surfování si navíc dokáže v Tel Avivu dokonale vyčistit hlavu od všech starostí... a možná u toho ještě stíhá flirtovat s místními něžnými sportovci.

VIDEO: Agáta promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti
Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti 

Fotogalerie
58 fotografií