Herečka Renée Zellwegerová, držitelka Oscara za svůj výkon neotesané zálesačky v dramatu Návrat do Cold Mountain, a Zlatého glóbu za impozantní výkon v muzikálu Chicago, se s každou filmovou rolí mění jako chameleon. Nikdy se v minulosti nebránila kvůli určité roli přibrat nebo naopak radikálně zhubnout. V civilu ale dává přednost zdravému životnímu stylu, pravidelnému pohybu, krutým dietám… a bohužel také i častým plastickým operacím, kvůli nimž si pomalu, ale jistě přestává být podobná.

Na filmovém festivalu v Torontu se na premiéře filmu Judy, muzikálově pojatém životopisném filmu o herečce a zpěvačce Judy Garlandové (†47), Renée jakožto představitelka titulní role objevila v upnutých modrých šatech. Ty nehezkým způsobem zvýraznily její žalostně vyhublou postavu a minimum make-upu na obličeji zase odhalilo notně vrásčitý obličej. Kosti z ní trčely snad na všechny strany!

Zdá se, že se herečka opět naplno ponořila do své role. Judy alias někdejší Dorotka z Čaroděje ze země Oz totiž celý život trpěla poruchami příjmu potravy a byla závislá na alkoholu a lécích, čemuž nakonec pouhé tři roky před padesátými narozeninami předčasně podlehla. I na ní tehdy viselo oblečení velikosti XS…

Proměna Renée ve vysušenou tresku je ovšem pro její fanynky příliš bolestná. Jako mírně obtloustlou Bridget si ji totiž zamilovaly ženy po celém světě – najednou totiž viděly na stříbrném plátně ženskou krev a mlíko, která řešila normální problémy, stejně jako ony, potýkala se s milostnými karamboly, neúspěšnými pokusy zhubnout či se snažila vyjít se svými rodiči… Ve třetím díle se navíc dočkala vysněného dítěte. Životní příběh Judy Garlandové bude však nepochybně o dost depresivnější podívanou!

VIDEO: Trailer k filmu Dítě Bridget Jones (2016)

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Dítě Bridget Jones (2016) Youtube.com

Fotogalerie
21 fotografií