Zatímco je Hana Krampolová hospitalizována v léčebně, kde se snaží vzpamatovat z nechutenství a zbavit se závislosti na alkoholu, prášcích a cigaretách, „slaměný vdovec“ Jiří Krampol si doma o samotě nestýská. Už před nějakým časem se nechal slyšet, že je mu ve společnosti lépe, než kdyby se sám trápil mezi čtyřmi stěnami. Naposledy se objevil například na slavnostním předávání ceny Muž roku a nyní se zúčastnil natáčení slovenského pořadu Inkognito na televizní stanici JOJ.

O celé akci informoval na svých sociálních sítích fotograf Miloš Schmiedberger (72), jenž se dojal nad tím, jak neuvěřitelně srdečně byl na Slovensku Jiří Krampol přijat publikem. Známého herce u našich sousedů prý přivítal „bouřlivý potlesk“.

Krampola poté čekalo ještě jedno milé setkání, navštívil totiž režiséra a duchovního otce pořadu Nikdo není dokonalý Olivera Andrásyho (61). Tahle zábavná relace, jejímž smyslem je prostřednictvím záludných otázek pokládaných náhodným chodcům na ulici dokázat, že žádný učený z nebe nespadl, je mimochodem na našich obrazovkách stále k vidění. Dvakrát denně ji opakuje Prima Love.

Podle Schmiedbergera, který se počítá mezi Krampolovy nejbližší přátele a zároveň je jeho dlouholetým manažerem, šlo „opět o velmi srdečné, upřímné a milé setkání. Ani jsem nečekal, že ještě existují tak srdečné a přátelské vztahy,“ napsal dojatě na facebook.

Brzy poté však přišlo kruté vystřízlivění. „O to horší byla následně cesta do Prahy, o ranní cestě do Bratislavy ani nehovořím. Dálnice to je prostě naprostá česká katastrofa,“ zlobil se muž, jenž byl v minulosti například považován za „dvorního fotografa“ Ivety Bartošové (†48).

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
73 fotografií