První případ pohlavního zneužívání se měl podle obžaloby stát v roce 1994 na Sokolovsku. Tady měl Ladislav P. hlídat dceru (3) svých známých, u kterých bydlel. „Nezletilou si posadil na klín, držel ji za rozkrok, hladil ji mezi nohama, pusinkoval ji na krku a při společném koupání ve vaně požadoval, aby mu stoupala prsty nohou na jeho penis,“ řekl státní zástupce Jiří Richtr.

Ladislav P. toto obvinění odmítá. „Nikde jsem ji neosahával. Ano, dvakrát jsem se s ní koupal ve vaně. Spával jsem v dětském pokoji, kde spal i její starší bratr. Přespával jsem tam kvůli práci, abych nemusel dojíždět,“ tvrdil Ladislav P.

Měl prznit dceru partnerky

Další tři případy sexuálního zneužívání se měly stát o osm let později. Nejdříve se jeho obětí měla podle obžaloby stát dívka (7) ženy, se kterou v Sokolově bydlel. „Svléknul jí oblečení, pusinkoval ji, osahával po celém těle i na přirození, masturboval před ní. Dívka se bránila, odstrkovala ho a kopala,“ uvedl Richtr.

I tady Ladislav P. tvrdil, že nic takového neudělal a vše je vymyšlené. „Holčička byla jako moje dcera. Žil jsem s její mámou. Přišly ke mně, když jí byly dva roky. Nikdy jsem ji nezneužíval. Ano, koupal jsem se s ní, na přirození jsem jí nesahal, intimní místa si musela umýt sama,“ prohlásil Ladislav P.

Měl obtěžovat i dívčinu kamarádku

Ve stejný rok se podle státního zástupce měl Ladislav P. zaměřit i na kamarádku (7) zneužívané dívky. „Když dívky hlídal, svlékl se. Masturboval před nimi, chtěl po nich, aby se na něj koukaly a sahaly mu na penis, což obě dívky odmítly,“ uvedl Richtr. Dívky měl podle obžaloby i vozit do lesa a tam je zneužívat.

I tady Ladislav P. s obviněním nesouhlasí. Prý nic špatného neudělal. „Ta kamarádka u nás přespala jen jedenkrát. Vůbec nic jsem s ní neměl,“ hájil se obžalovaný. Za pohlavní zneužívání mu teď u soudu hrozí až 12 let vězení. Soud pokračuje výslechy svědků a bude se zabývat posudky soudních znalců.  

VIDEO: Šokující experiment. Odešlo by také vaše dítě s neznámým člověkem?