Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sympatická maminka Nikola nečekaně zemřela: Přátelé naplánovali spanilou jízdu a sbírku

Autor: VaB - 
10. září 2019
16:52

Mladá maminka nečekaně zemřela a to zdrtilo její nejbližší, přátele i skupinu motorových nadšenkyň, do které patřila. Nikola M. po sobě navíc zanechala malého syna. „Nikdy na tebe nezapomeneme, moc nám chybíš,“ napsaly na profil její kamarádky. Na její počest se navíc rozhodly uspořádat spanilou jízdu.

Nikola M. milovala auta, ráda fotila a také byla členkou dívčí party Girlswithcars (Holky s auty). „Jak už napovídá název této stránky, jsme holky od aut. Takové holky, které se nebojí umazat. Najdete nás spíš v dílně než v kuchyni, ale ani tam se zahanbit nenecháme,“ stojí v popisu skupiny.

Když Nikola na konci srpna nečekaně zemřela, přátelé ji začali na sociálních sítích oplakávat. „Nikdy na tebe nezapomeneme, v našich srdcích budeš vždy ta, která se pořád smála,“ napsali na její facebookový profil.  

K uctění památky Nikoly uspořádala parta Girlswithcars  prostřednictvím facebooku spanilou jízdu z Prahy do Brandýsa nad Labem, na kterou se přihlásilo 280 lidí. Dalších 600 o ni projevilo zájem.

Parta, do které Nikola patřila, zařizuje také transparentní účet, který by měl být určený pro jejího syna. „Abychom její rodině pomohly v tak těžké životní situaci, rozhodly jsme se uspořádat veřejnou sbírku,“ napsaly členky skupiny Girlswithcars.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání