Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prapodivná rodina s 10 dětmi v Praze: Leonardo, Cleopatra, Jerusalem, Nefertiti Bambi, Romeo, Shakespeare, Aphrodite a Omega jsou hvězdami internetu

Autor: rc - 
11. září 2019
05:15

Hvězda sociálních sítí Taina Licciardo-Toivolaová se svým manželem Paulem vychovává deset dětí. Manželé se rozhodli pro alternativní způsob života a svým potomkům dali velice zvláštní jména. Rodina věří v konec světa a po světě cestuje v karavanu. Podivínská famílie, která o svém životě vypráví na sociálních sítích, navštívila Prahu!

Excentrická youtuberka a instagramová hvězda Taina Licciardo-Toivolaová s manželem Paulem se rozhodli, že nebudou žít tak jako jiní lidé. Zpočátku bydleli v Austrálii, ovšem zatoužili po změně, a proto se rozhodli, že se odstěhují do Finska. Rodina je populární na sociálních sítích také tím, že vychovává rovnou desítku ratolestí.

Protože se jedná o rodinu, která žije netradičním způsobem, nejsou všední ani jména potomků. Děti se jmenují podle slavných osobností, literárních hrdinů či mytických bytostí. Jejich jména jsou Leonardo, Cleopatra Taina Bride, Jerusalem, D´Artagnan, Shakespeare, Romeo, Nefertiti Buterfly Bambi, King James Ocean, Aphrodite a Omega Royal Fox.  Taina, která je doma s dětmi, se začala věnovat sociálním sítím, kde si rodina díky svým odlišnostem získala brzy přízeň statisíců fanoušků.

Rodiče neposílají děti do školy, ale učí je doma. Jen dvě nejstarší děti chodí na univerzitu. Rodina je navíc nábožensky založená. Taina věří na apokalypsu a konec světa. Ve videích hodně mluví o veganství, které dodržuje celá rodina.

Téměř ve všech příspěvcích na sociálních sítích je vidět, že rodina dodržuje i přísný dress code. Všichni nosí výhradně bílá trička a džínové kalhoty. Rodiče navíc své ratolesti vedou k hudbě.

Děti hrají na odlišné hudební nástroje a tak si početná rodinka založila kapelu. V současné době jsou na cestách po Evropě, po níž cestují v upraveném karavanu! Je tedy vidět, že všichni drží při sobě a děti mají mezi sebou dobré vztahy, jelikož se všichni tísní v malém prostoru.

Nedávno navštívili i Prahu, o jejíž návštěvě na sociální síti YouTube natočili video. Rodina do Česka přicestovala z Polska a prošla centrum Prahy. U Mánesova pomníku si děti zařádily a malý King James dal u Karlova mostu pusu hadovi. Je vidět, že si návštěvu metropole rodina užila. Co by na to řekl Mánes, zůstává otázkou.

villon ( 11. září 2019 20:43 )

Ten úchyl od pohledu určitě jebe všecky baby najednou, karavangrupáč.

NOSNOS ( 11. září 2019 19:40 )

Já ne, ale přemnožený lidi sotva uživí země a je to horší a horší, každý kdo má víc než dvě děti je idi.ot

rampepurda ( 11. září 2019 15:39 )

Nika70 - Vy neumíte počítat?

nika70 ( 11. září 2019 15:25 )

Asi věří na život po smrti v jiné dimenzi. Možná je Jehovistka. Jen aby všem těm dětem nechtěla do té dimenze jednou pomoct sama.

nika70 ( 11. září 2019 15:23 )

Mají 10 dětí, ale jen 9 jmen?

Zobrazit celou diskusi