Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trump se zostra pustil do modelky. „Co je to za p*čuse,“ nebrala si servítky

Autor: Darina Jíchová - 
10. září 2019
22:45

Americký prezident Donald Trump si rád vyřizuje účty se svými oponenty na twitteru, kde sdílí urážlivé komentáře. Tentokrát ale narazil. Terčem jeho posledního výlevu se stala modelka Chrissy Teigenová (33), ta si ale jeho útok nenechala líbit. Jejich spor se vyhrotil po debatě o reformě vězeňského systému, kterou podpořil Trump. Prezident si na svém twitteru posteskl, že se mu za to nedostalo dostatečného uznání. „Zas*aný zku*vený p*čus,“ Teigenová si rozhodně nebrala žádné servítky, informoval deník The Guardian.

Prezidenta Spojených států původně rozčílil nedělní pořad televizní stanice MSNBC, kde se reforma justičního zákona, především pak vězeňského systému, rozebírala. Návrh nové legislativy byl známý jako First Step Act a zaručuje například to, že více vězňů bude mít nárok na podmínečné propuštění. Trumpovi vadilo, že se jemu a republikánům nedostalo zásluh, jak si představoval.

 „To já jsem ten zákon podepsal, nikdo jiný, a republikáni si zaslouží více uznání. Teď zákon prošel a lidi, kteří s ním nemají co dělat, jsou za to vychvalovaní jako třeba ten nudný muzikant John Legend a jeho sprostá manželka,“ rozohnil se Trump, zpěváka a aktivistu Legenda v příspěvku označil.

„Trump se chová jako šílenec“

„Lol (pozn. red. zkratka pro frázi Směju se nahlas), co je to za zas*aného zku*veného p*čuse, všechny označil, jen mě ne. No to je čest, pane prezidente,“ reagovala jadrně Teigenová, která je známá svým neuhlazeným vystupováním. Bez povšimnutí to nenechal ani její manžel, jeho komentář byl mnohem kulantnější. „Jen si to představte, jste prezident celé země a trávíte svou neděli sledováním MSNBC a čekáte, až vás někdo – kdokoliv – pochválí,“ zkritizoval Trumpa.

„Opovrženíhodné,“ vyjádřil se ke sporu mezi hvězdnými manžely a prezidentem Trumpův bývalý komunikační šéf Anthony Scaramucci. „Viděli jste nějakého jiného prezidenta současnosti, aby zaútočil na soukromé občany? Ať už jsou to celebrity nebo ne,“ sdělil Scaramucci, který se od svého někdejšího zaměstnavatele distancuje, stanici CNN. „Poslední dva roky se chová jako šikanátor a šílenec,“ dodal Scaramucci.

Taurus70 ( 11. září 2019 06:06 )

A opet mel Trump pravdu,stara hnusna ,sprosta a jeste se taha s negrama😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi