Herečka Mahulena Bočanová poodkryla něco málo ze svého soukromí a téměř 45 tisícům svých followerů na Instagramu se pochlubila snímky své maminky a tatínka zamlada. Popsala je velmi stručně, pouze dvěma anglickými slůvky znamenajícími „otec a matka“. Tohoto popisku by přitom ani nebylo potřeba, společné geny s nimi totiž rozhodně nezapře. Především s otcem, po němž podědila výrazný profil. „Jste celá taťka! Oba vypadají jako herci z Francie,“ rozněžňují se nad fotkami její fanoušci. „Tvar očí a rty jsou po mamince, jinak jste celá tatínek,“ vzkazují herečce její příznivci.

Maminka jí zemřela před devětadvaceti lety na rakovinu prsu. „Strašně mi chybí. Za dost věcí bych se jí dnes ráda omluvila, ale už není šance,“ přiznala před několika roky Blesku Mahulena. Bočanová se vždy svojí maminkou chlubila, a aby také ne: Její tvář byla nápadně podobná hvězdě stříbrného plátna, sexbombě Sophii Lorenové (84), a proto se živila mimo jiné i jako modelka. Příliš se však bála doktorů, a tak nebyla její zákeřná nemoc dlouho odhalena. A když už nakonec přišla k lékaři, bylo na veškerou léčbu pozdě.

Před osmi lety, v době, kdy se rozváděla se svým manželem, podnikatelem a producentem Viktorem Mrázem (52), jí pak náhle zemřel i tatínek, architekt Jan Bočan (†73). „Tehdy jsem si myslela, že mě svalí i zafoukání větru. Nebyli rodiče, nebyl Viktor… Najednou jsem neměla nikoho,“ popisovala Bočanová emotivně. „Hrozně mi chybějí a nikdy nepřestanou. Když zažívám něco pěkného, chci, aby to zažili také. Je pro mě čest, že jsem jejich dcerou. Pochopila jsem, jak to byli nesmírně kvalitní, výjimeční a noblesní lidé,“ nechala se slyšet.

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií