Příležitost, která nepadá každý den z nebe, dostal Sokol, jenž původně účinkoval v primácké Partičce. Ondřej provází soutěžící nejen jejich proměnami, na vlastní kůži si už také vyzkoušel, jaké to je se převtělit do pěvecké hvězdy. Po boku moderátorky zpráv Lucie Borhyové (41), která předváděla Karla Vágnera (77), se proměnil ve zpěvačku Hanu Zagorovou (73).

S počtem fanoušků a pravidelným vystupováním v nejsledovanějším čase televizních stanic vzrůstala postupně i Sokolovo cena. Herec a režisér se vypracoval na moderátora první kategorie, kam patří například Karel Šíp (73). Ten si ovšem podle zdroje z ČT přijde za jeden díl Všechnopárty na sto tisíc korun!

V částkách okolo 50 000 se pohybují honoráře dalších populárních moderátorů. Třeba Jan Rosák (72) má dostávat 35 tisíc korun, Petr Rychlý (54) okolo 40 000 a Martin Dejdar (54) dokonce 60 tisíc. A právě Sokol už jim šlape na paty. Podle informací Aha! si za jeden díl přijde na 30 000 Kč. Když se tedy sečtou díly všech šesti řad soutěže, dělá to dohromady částku 2 100 000 Kč.

Ondřej Sokol navíc díky Tváři získal velký bonus – nabídky na moderování dalších prestižních akcí. A to jsou další velké peníze. Jednou z takových akcí bylo udělování věhlasných cen Český slavík v roce 2017. Svůj výdělek má však tvrdě vydřený. Začátky show pro něj nebyly zrovna snadné.

„Ty první díly byly brutální, jak jsem se bál. Teprve teď ke konci natáčení cítím, že už to trochu polevuje. Asi jsem se otrkal,“ prozradil Sokol, který je často obsazován v seriálech a filmech. Některé navíc sám točí.

VIDEO: Pravda o Sokolově zranění ruky! Prozradil, s kým se popral!

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Sokolově zranění ruky! Prozradil, s kým se popral! TV Nova

Fotogalerie
39 fotografií