Blondýnka, která se proslavila účastí v SuperStar a též Tvoje tvář má známý hlas, nedělá zřejmě nic jako ostatní. Místo, aby vydala jeden klip, představila jich rovnou šest naráz a spojila je do jednoho s názvem Projekt 6-6.

„Netradiční forma vydání je pro mě velká výzva a odkazuje k vyššímu záměru, přidané hodnotě, tedy 6. smyslu, který se promítá v závěru alba,“  prozradila o svém novém počinu Konvičková, která ale neodhalila jen své nové hudební zaměření, ale především i své křivky.

Ve čtvrtém ze šesti videoklipů k písni Mám chuť žít totiž předvedla vskutku netradiční promenádu! V úvodu totiž stojí v koupelně oděná jen v ručníku, když načapá svého partnera s jinou ženou. „To si děláš p*del," říkají jasně její ústa, i když zvuk byl stažený, aby sprosté slovo nebylo slyšet. Místo dalších nadávek se pak ale Markéta překvapivě usměje a vyrazí v ručníku ven.

„Mám chuť žít, tancovat, radost dát," zpívá a za okamžik zase zmiňuje, že si přeje všechno hodit za hlavu. Zřejmě nejen starosti, ale i oblečení a stud, jelikož otevře ručník a ukáže své přednosti (i když jsou zamazané, takže diváci si mohou vše jen domýšlet. Pak se už bez váhání klidně odhalí celá a takto si kráčí po ulici až k Žižkovské věži.

Cestou naruší něčí profesionální fotografování, posléze překvapí malé holčičky, kterým hned tatínek zakrývá oči, nakonec se k ní přidává cizí pán a navzdory výtkám manželky si sundavá tričko.  

Není to ostatně poprvé, co se Konvičková takto odvázala. V klipu Zůstaň se mnou totiž ležela ve vaně s Monikou Bagárovou (25). V jiné písni zase ukázala, jak jí to sluší při milostných hrátkách v posteli. V Tváři zase předvedla líbačku s Berenikou Kohoutovou (28).

Fotogalerie
57 fotografií