Jméno Míša Ochotská bylo v posledních letech skloňováno především v souvislosti s krachujícím manželstvím s tenistou Lukášem Rosolem (34). Jejich sňatek nevydržel ani tři roky a slavná dvojice šla od sebe. Z jejich několikaletého vztahu však vzešel syn André (4).

Toho má dnes Ochotská s Rosolem ve střídavé péči, i když podle všeho Míša je ta, kdo s Andreáskem tráví nejvíce času. Oba už jinak mají své životy, v nichž dostali své místo i noví partneři. Zatímco Rosol se stále profesionálně věnuje tenisu, Ochotská je doteď milující matkou v domácnosti. A to i přesto, že už jí skončila mateřská dovolená.

„Na plný úvazek jsem stále šťastnou maminkou. Dítě jsem si hrozně přála… Andreásek je vymodlené dítě, protože to nešlo všechno úplně lehce. A když se nám syn narodil, tak jsem byla pevně rozhodnutá, že si chci roli maminky užít naplno a věnovat se mu, což dělám doteď a jsem opravdu šťastná,“ prozradila pro eXtra.cz Míša.

Každý, kdo ale Ochotskou sleduje na sociálních sítích, dobře ví, že mateřská ani matka na plný úvazek nejdou po finanční stránce dohromady s životem, který atraktivní blondýnka vede. Kde tedy bere peníze, když do práce nechodí?

„Občas moderuji, když je nějaká zajímavá pracovní nabídka. Takže s moderováním jsem zcela neskončila. A vydělám si i díky sociálním sítím, kde spolupracuji s určitým okruhem klientů, což je pro mě příjemné, a díky tomu se mohu intenzivně věnovat výchově syna,“ přiznala Míša, která se vlastně kvůli malému Andreáskovi rozhodla využít síly sociálních sítí a stát se po třicítce influencerkou.

VIDEO: Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč! 

Video
Video se připravuje ...

Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč! 

Fotogalerie
43 fotografií