Půvabná blondýnka Anna Kadeřávková, která už delší dobu bojuje s lymskou boreliózou (a o svém boji pravidelně informuje na sociálních sítích), si právě v těchto dnech užívá pobyt v teplých krajích. Na instastories dává nahlédnout na idylické válení se u bazénu – a nově také do ložnice, kterou sdílí se svým novým partnerem. Jelikož je to však mladá dáma, která má velký smysl pro humor, i fotka z jejího soukromí je stejně tak rajcovní, jako notně veselá.

Křehká představitelka princezny Adélky z pohádky Kouzelník Žito na ní totiž pózuje v hotelovém pokoji, na sobě má jenom topík ve starorůžové barvě a krajkové kalhotky, které notně odhalují její dokonalý zadeček… A za ní, prakticky napříč přes celou postel, je vidět ležící postava spícího muže.

„Já versus můj kluk na dovolený. Je třeba psát něco dalšího, dámy?“ nadhodila rajcovní herečka a svůj povzdech doplnila slovy „lenoši líní“ a hashtagem „fakt jenom pět minut, lásko, a jdeme“. A není třeba pochybovat, že jenom u pěti minut spánku nezůstalo!

Přestože na snímku na instagramu Kadeřávková svého partnera neoznačila a neprozradila tak jeho jméno, je očividné, že jím skutečně bude (jak se spekulovalo) talentovaný rapper Ján Strapec (29) alias Strapo, který se věnuje freestylu a spolupracuje například s Ektorem.

Již delší dobu je s ním Kadeřávková spojována, jejich vztah však nyní „propálila“ slovenská zpěvačka Tina (35), která ke snímku káravě napsala „Jano!“. Nato jiná dáma namítla, že se jí to moc nezdá, že má onen dotyčný příliš chlupaté nohy, a Tina se to pokoušela zachránit slovy „vždyť já myslím yorkšíra Janka“, nicméně už bylo pozdě.

Nota bene další Aniččin fanoušek si tipl, že je „ještě unavený z Hip Hop Žije“, což byla akce, na níž shodou okolností Strapo vystupoval. Během události Kadeřávková pak sdílela fotku s přáteli, mezi nimiž byl i Strapo. Na onom snímku ho ovšem označila. Není tedy na čase, aby Kadeřávková přestala být tajemná jako hrad v Karpatech? Anebo se herečka jenom bojí, že se pak jejich vztah stane „věcí veřejnou“, stejně jako v době, kdy randila s kolegou z Ulice Johanem Mádrem (25)?

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií