O jejím těhotenství se už nějakou dobu spekulovalo, když na sociální síti zveřejnila fotku s bříškem. „Fotku jsem vybrala tak, aby nic nebylo vidět. Ony podle mě některé ženy chodí s metrem a takhle ty fotky hned přeměřují," míní nastávající maminka, která ve středu, kdy se Show Jana Krause s odhalením odvysílala, měla vystoupení.

A bříško vůbec neschovávala, naopak. K černým kalhotám si vzala průsvitnou halenku, která odhalila nejenom vzdouvající se bříško, ale i tetování - srdce z okvětních lístků. „Nemá to žádný zvláštní význam, ale teď se to hodí," řekla Blesku Kohoutová.

Ta odzpívala tři písničky, ale pak domů nejela. Bavila se s kamarády se sklenkou vína v ruce a užívala si vystoupení svého kolegy Adama Mišíka(22).

Tatínkem miminka je její přítel Kryštof, se kterým už nějakou dobu randí, ale s bývalým manželem Pavlem Čechákem (44) se rozvedla teprve před rokem.

19.září pak má premiéru komedie Román pro pokročilé, kde Berenika hraje jednu z hlavních rolí vedle Marka Vašuta a Jitka Čvančarové.

VIDEO: Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií