Dámy z minulých sérií předvedou na úvod nové řady hudebně-taneční show Tvoje tvář má známý hlas sexy číslo, při němž se převtělí do dívčí skupiny Pussycat Dolls. Eva Burešová (26), Berenika Kohoutová (28), Markéta Konvičková (25), Anna Julie Slováčková (24), Jitka Boho (27) a Markéta Schimmerová Procházková (33) tvrdě dřely na tom, aby hit od této skupiny stál za to.

Jelikož jde i o velmi náročné taneční číslo, přípravy rozhodně nepodcenily. A jak rajcovní podívaná to bude, o tom svědčí zatím první zveřejněné fotečky.

Jak se jim vystoupení ale nakonec povede, to uvidí diváci už v sobotu večer. Mimo to se diváci samozřejmě můžou těšit na nové soutěžící. Zatím je totiž tajemstvím, co na pódiu předvede herečka Zuzana Norisová (40), zpěvačka česko-německého původu Debbi (26), charismatický herec Roman Zach (46), herečka Kateřina Brožová (51), slovenský umělec Ján Jackuliak (41), hvězda seriálu První republika Robert Urban (33), prakticky neznámá herečka a tanečnice Kateřina Marie Fialová (26), a mladý talent Marek Lambora (24).

VIDEO: Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! 

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií