Tatínek zpěvačky Jiří Vondráček (68) v minulosti médiím prozradil některé detaily o rozchodu dcery s manželem. Blondýnka nyní přiznává, že z toho moc radost neměla. „Jak říkal, že jsme se rozešli v autě, dostal od mamky strašnou čočku. Ta mu řekla, že je to jenom mezi mnou a Tomášem a on nemá právo do toho zasahovat. On to ale nechápe. Chce mě chránit,“ prozradila nyní pro Expres.cz Lucie.

„Můj táta řekne všechno. I to, co neví. Vždycky mu říkám, aby neříkal věci, o kterých neví, jak jsou,“ zkritizovala sdílnost svého otce a povzdechla si, že rozhodně není jediný, kdo o jejím soukromí promluvil. „Všichni chtějí být důležití, ukázat, jak vše vědí, přitom nevědí nic.“

Vondráčková se prý v průběhu dalších dní opět chystá vycestovat do Kanady, nejen kvůli rozvodu s Plekancem, ale také natáčet další film. „Baví mě hrát v angličtině. Přijde mi, že v češtině mi tvrdne pusa, když mluvím. V angličtině mi to jde líp,“ svěřila ohledně své práce a připustila, že naopak české snímky, v nichž se objevila, nedopadly vždy dobře. „Měla jsem velkou smůlu. Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat.“

Podle Lucie se jí navíc nyní zajímavé role v Česku zrovna nehrnou, pravděpodobně kvůli tomu, co se nyní děje v jejím osobním životě. „V hereckém světě je to katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady,“ postěžovala si, i když jednu nabídku přece jen před časem dostala a sama odmítla – roli v seriálu Modrý kód.

„Měla jsem hrát to, co hraje Sabina Laurinová. Neoficiálně mě znovu kontaktovali,“ tvrdila Expresu Vondráčková, která ale tehdy ještě žila se syny v Kanadě, a tak by dojíždění na natáčení nezvládala. „Snažili se mi vyjít vstříc, ale nešlo to. To není ta role. Nevím, jestli se do toho pustit a být robůtek. Neumím si to představit. Radši bych byla se syny,“ zkritizovala tak trochu seriál a to, v jaké rychlosti se natáčí.

Naopak co se týče pěvecké dráhy, tam si prý blondýnka nemůže stěžovat. „Je zvláštní, že tímhle vším, co se kolem mě děje, moje hodnota v pěveckém světě stoupá. Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou,“ podivovala se nad tím Lucie. Z jejích slov však vyplývá, že pokud by chtěla, prací jen v Česku by se uživila. Místo toho je ale v Montrealu nyní stále častěji.

VIDEO: Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí

Video
Video se připravuje ...

Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií