Půvabná herečka se slovenskými kořeny Daniela Šinkorová se nikterak netají svými častými návštěvami kosmetických salonů, kde pravidelně podstupuje různé neinvazivní procedury. Botoxové injekce, permanentní tetování obočí a jiné zákroky, s nimiž nemá problém pochlubit se na sociálních sítích. Poté, co představitelka legendární Gity z úplně první řady Ordinace v růžové zahradě předvedla všem, jak si nechává upravovat obočí, znovu šokuje. Nebo spíše děsí?

Na instagram totiž nahrála selfíčko, jemuž dominuje její rudý obličej a děsivě široký úsměv od ucha k uchu. „A jak o svou pleť pečujete vy?“ nadhodila Šinkorová u snímku, který budí strach… anebo rozpaky.  „Ježiš, co to je? Krev?!“ ptají se její notně zaskočení fanoušci. „Je to přípravek s nejvyšším možným vstřebatelným obsahem vitaminu C na našem československém trhu. Zkoušela jsem a je to super. A není to placená spolupráce!“ dušuje se někdejší účastnice show StarDance, co i přes své obrovské taneční nasazení vypadla ze soutěže jako druhá.

„Já vám říkal, nejezte ty chilli papričky,“ žertuje s hvězdou připravovaného muzikálu Ne/Normální jeden její příznivec, zatímco další ji přirovnává ke komiksové postavičce jménem Red Skull, který bojoval proti Kapitánovi Amerikovi v Prvním Avengerovi a pořádně mu zavařil.

Většina si ale vystačí s prostým konstatováním, že se své oblíbené umělkyně lekli. Všichni – až na herečku a moderátorku Terezu Kostkovou (43), která Daniele napsala, že je to „super fotka“, a rozhodně nešetřila nadšenými smajlíky. Zda je tedy známá rodačka ze slovenské Nitry vtipná, nebo spíše strašidelná, to radši necháme na všem posouzení...

VIDEO: Šinkorová a její přežblebty: Tohle vám VIP zprávy neukáží!

Video
Video se připravuje ...

Šinkorová a její přežblebty: Tohle vám VIP zprávy neukáží! FTV Prima

Fotogalerie
86 fotografií