Podpora erekce u mladých mužů

Stává se z toho celospolečenský problém. Mladé muže netrápí už jen předčasná ejakulace, kdy vyvrcholí předčasně, ale i problémy s erekcí, se kterými by se měli potýkat ideálně jen senioři.

To, že takový muž nedokáže uspokojit partnerku, většinou překoná díky jiným sexuálním praktikám. Ovšem mnohem horší situace nastává při zakládání rodiny, kdy takový muž nedokáže ženu oplodnit.

Tipy, jak podpořit erekci u mladých mužů

Jak tedy podpořit erekci u mladého muže, který by měl sexuálním chtíčem doslova oplývat? Jak navrátit mladému muži pevnou erekci? Jak zajistit, aby mladík neskončil do konce života se sexuálním celibátem?

1. Zdravá strava

Na prvním místě jednoznačně stojí zdravá strava. A není to jen strava založená na BIO potravinách. Ve vyváženém jídelníčku je potřeba mít dostatek masa, ryb, ořechů, zdravých tuků a olejů, ovoce a zeleniny, mléčných výrobků i celozrnných potravin. Zkrátka celou škálu vitamínů, minerálů a stopových prvků.

2. Optimální hladina testosteronu

Na druhém místě je důležitá optimální hladina testosteronu v krvi. Přirozená hranice testosteronu by se měla pohybovat v rozmezí od 264 do 916 ng/dl, přitom mají dnešní muži běžně jen okolo 300 ng/dl.

Zní to možná příliš abstraktně, ale i hladinu testosteronu můžete ovlivnit. Vyhýbejte se stresu, dodržujte zásady zdravého životního stylu, omezte alkohol a cigarety a vylečte se ze všech nemocí, které vás aktuálně sužují. Díky tomu se vám hladina testosteronu opět vrátí do normálu. Testosteron je totiž naprosto klíčový pro vaši pevnou erekci i plodnost.

3. Dostatečný spánek

A s hladinou testosteronu souvisí i dostatečné množství spánku. Testosteron se totiž v mužském těle tvoří právě ve chvíli hlubokého spánku a k ránu. Pokud tedy spíte jen pár hodin, chodíte spát velmi pozdě a budíte se velmi brzy, pak může být hladina testosteronu ve vašem těle snížená.

4. Pravidelný pohyb

Ovšem nezapomínejte ani na pravidelný pohyb. Pohybové aktivity a cvičení působí na vaše tělo doslova jako balzám. Proto se snažte alespoň dvakrát do týdne něco podniknout. Může to být procházka, běh kolem domu, cvičení v posilovně, či cokoliv jiného. Pravidelný pohyb vám pomůže s řadou neduhů, a to i se zdravotními problémy nebo s erektilní dysfunkcí.

5. Občasná pomoc bylinek

A na závěr vám mohou pomoci i bylinky. Konkrétně vybrané přírodní doplňky stravy s extrakty z účinných bylin. Tyto přírodní přípravky na podporu erekce vám pomohou opět dosáhnout erekce, zvýšit chuť na sex a uspokojit vaši partnerku. Můžete je užívat dlouhodobě k tonizaci vašeho sexuálního zdraví.

Podpora erekce u mladých mužů je důležitá

Jako mladý muž své potíže s erekcí rozhodně nepodceňujte. Erekci se totiž ne nadarmo přezdívá „barometr zdraví”. Proto pokud už ve velmi mladém věku máte potíže v této oblasti, raději změňte svůj životní styl nebo navštivte odborníka. Potíže s erekcí totiž mohou značit i mnohem závažnější komplikace.