Příznivci herečky Evy Burešové jsou v šoku. Sotva se vzpamatovali z faktu, že tento týden ve středu odchází jakožto zdravotní sestřička Petra Horvátová ze seriálu Modrý kód! Scenáristé se navíc nechali slyšet, že je to definitivní konec této postavy, a žádný náhlý návrat z Austrálie, kam se rázná hrdinka vydá se svou mladší sestrou, se neplánuje. Nyní s nimi otřásla další smutná zpráva: Burešová odchází z připravovaného muzikálu Tarzan, kde měla ztvárnit hlavní ženskou roli mladé badatelky Jane!

Podle oficiálního vyjádření pohledné herečky a zpěvačky byly důvody jejího náhlého rozhodnutí docela jednoduché: Přednost dostal před nabitým časovým harmonogramem malý syn Nathaniel (2), a tak se s Divadlem Hybernia rozloučila ještě před premiérou chystaného kusu, kde se měla objevit po boku svého hereckého kolegy ze seriálu Modrý kód, Davida Gránského (27). „Bohužel se dál nedokážu věnovat přípravě muzikálu Tarzan. Je mi to velmi líto, protože je to nádherný projekt, ale z časových důvodů pro mě momentálně není možné do něj vložit tolik, kolik by si zasloužil,“ vysvětlila pro web prazskemuzikaly.cz  Burešová , která v minulosti zazářila i v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas.

„Rozhodla jsem se zvolnit, dohodla jsem se s producentem Tarzana, a chci se teď věnovat hlavně televizi a tomu nejdůležitějšímu – mému synovi. Diváci se mají každopádně na co těšit, protože tak výpravný a pro herce náročný muzikál tady ještě nebyl. Všichni moji kolegové jsou úžasní a pracují naplno. Držím všem palce a na premiéru budu v první řadě,“ dodala tmavovlasá umělkyně. Tarzan jí nepochybně zabíral mnohem více času, než účinkování v „klasických“ muzikálech, kde se dříve objevila, například v Draculovi nebo v Času růží. Tento muzikál totiž slibuje i náročné akrobatické kousky ve stylu Cirque du Soleil.

O této novince Burešová informovala i na svých sociálních sítích. „Moc jsem se těšila na krásnou roli Jane v muzikálu Tarzan. Ale… Divadlo bude. My nebudem,“ napsala lakonicky ve svých instastories a připojila sérii fotek, na nichž se mazlí se svým roztomilým chlapečkem, a doplnila je hashtagem „hodnoty“. Život se jí obrátil vzhůru nohama už podruhé. Nejprve poté, co ji krátce po porodu Nathaniela opustil snoubenec, poté v momentě, kdy se v jejím okolí začal vyskytovat nový muž jejího srdce. Zatím se o něm ví ale pouze to, že je to tanečník a poznala ho během svého účinkování v projektu Roztančené jeviště. Že by byl i nový partner důvodem, proč se chce věnovat více rodině nežli kariéře?

VIDEO: Eva Burešová promluvila o plastických operacích

Fotogalerie
61 fotografií