Finalista SuperStar Jan Bendig s přítelem Lukášem mají své pejsky jako členy rodiny a dopřávají jim veškerou péči. V pondělí odnesli drobnou čivavu Cézara na veterinární kliniku, kde ho měli zbavit zubního kamene. Bohužel je nutná narkóza.

Cézar tu už s námi bohužel není. Operaci nezvládl a zemřel. Tuhle zprávu píšu v absolutním šoku, kdy nevím co mám dělat a jak se chovat. Vedle mě leží v krabičce jeho tělíčko a pračka právě dala znamení, že doprala jeho pelíšek, kterej jsem chtěl, aby měl čistej, až se vrátí... Neskutečně hodnej pes, kterej nás miloval a my jeho. Bude mi mega chybět. Ale v nás bude žít dál. Dávejte nejenom lidem, ale i zvířatům najevo, že je milujete. Já se třeba s Cézarem zapomněl rozloučit, protože jsem počítal, že večer tu s námi zase bude ležet a otravovat nás, že chce pohladit...“ napsal k fotce roztomilého pejska Lukáš.

Myslel jsem, že to bude jen běžnej zákrok a bude za pár hodin zase doma. Nemůžu tomu prostě uvěřit, že už tu není. Včera touhle dobou se mnou ležel přitulenej u telky. Během sekundy může být všechno jinak,“ dodal Honza, který je zdrcený ze ztráty milovaného mazlíčka.

VIDEO: Zpěvák Jan Bendig ukázal, jak bydlí! Luxus v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Jan Bendig ukázal, jak bydlí! Luxus v centru Prahy! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
12 fotografií