Představitelka seriálové Digi z Ulice se může pochlubit kromě desetiletých dvojčat Magdalenky a Josefa i téměř devítiměsíční dcerou Emmou. Tu má sympatická herečka s partnerem, jehož totožnost nechce z pochopitelných důvodů odhalit.

Od porodu, kterého se Míša dočkala krátce před Vánoci, se stala maminkou na plný úvazek. A jak jistě mnohé ženy ví, s narozením miminka často přichází i velké dilema, kterému se lze jen těžko vyhnout – kila navíc! Jak se ale zdá, na rozdíl od jiných Míša tohle období zvládá opravdu bravurně. Jak sama přiznala, nějaké to kilo jí ještě zbylo, nicméně i přesto je spokojená.

Důkazem je její fotka v plavkách z dovolené v Rakousku. „Měsíc před narozeninami si tu schovám tuhle fotku, abych jednou viděla, že to tenkrát ještě drželo pohromadě,“ připomněla usměvavá zrzka, že se blíží její kulaté čtyřicáté narozeniny. „Pořád mám o čtyři kila víc než před otěhotněním, ale jsou to moje nejoblíbenější kila...,“ svěřila se Míša, která se dle fotky ale rozhodně nemá za co stydět. Trojnásobná maminka sice dala k fotce hastag #p*delataalespokojená, při pohledu na její postavu však zjistíte, že má postavičku jako lusk.

„Krásná a štíhlá náhodou, já mám nahoře o dost kil víc, než když jsem byla bezdětná a vůbec mi to nevadí... teda někdy trochu jo, když ve skříni narazím na věci, které se v průběhu let smrskly a já bych je zase tak ráda provětrala,“ pochválila Maurerovou jedna ze sledujících, se kterou ostatní bezesporu souhlasili.

VIDEO: Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest.

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií