„Ráda bych někoho potkala. Myslím, že by to bylo fajn. Už se na to těším!“ svěřila Lucie minulý týden v exkluzivním rozhovoru Blesku. A zároveň kategoricky popřela, že už by někdo takový v jejím životě byl. „Nikdo takový není. Ale bylo by to fajn...“ podotkla Vondráčková.

Pak u ní ale během víkendu prokazatelně strávil dvě noci hokejový brankář, který chytal za francouzský druholigový klub La Roche-sur-Yon, a ona se vykrucuje jako malá a ve svých prohlášeních popírá sama sebe!

„Budu teď zřejmě spojována, s kýmkoli se bavím, s kýmkoli se potkám v MHD a s kýmkoli, kdo k nám s dětmi přijde na návštěvu. A i když večer odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí,“ napsala na sociální síť v sobotu ráno, kdy od ní svalovec Marek odcházel v jiném oblečení, než večer přišel, a s plnou taškou přes rameno.

Jakmile se pak objevily v Blesku snímky, jež to jasně dokazují, Lucie rázem změnila své prohlášení a větu „A i když večer odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí“ ze statusu vymazala. Proč? Odpověď se nabízí: Zpěvačce se jakákoli milostná avantýra momentálně nehodí.

Oslabuje totiž její pozici před rozvodem s hokejistou a otcem jejich dvou synů Tomášem Plekancem (36). Pozici zrazené ženy, která zůstala sama s dvěma malými syny na krku, zatímco její muž už dávno žije nový život s novou ženou, tenistkou Lucií Šafářovou, s níž už dokonce čeká další dítě! A tak se zpěvačka zřejmě novou známost rozhodla zatloukat do posledního dechu...

VIDEO: Vondráčková zapírá nový vztah.

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková zapírá nový vztah. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií