Lucie, která je v očekávání, se nedávno setkala s kolegyní a kamarádkou Andreou Sestini Hlaváčkovou (33), která jí prý vyprávěla o průběhu svého těhotenství. „Bylo fajn poslechnout si zkušenosti a pohled sportovkyně, jelikož u nás probíhají některé věci jinak,“ přiznala Šafářová v rozhovoru pro iSport.cz.

Odtajnila dokonce, že požehnané stavy sportovkyň můžou provázet nepříjemné komplikace. „Samotné těhotenství probíhá většinou trochu odlišně. Máme vypracovanější břišní svaly a kvůli tomu máme v těhotenství tvrdší břicho než jiné maminky. I porod kvůli tomu může být horší,“ vysvětlovala sportovkyně, která bude patronkou připravovaného iSport Life běhu.

Právě kvůli problémům s tvrdnutím bříška se Lucie hodlá věnovat těhotenské józe, čímž jim může částečně předejít. Těhotenství si ale i přes jisté starosti užívá. „Musím zaklepat, že stavy nevolnosti už pominuly a cítím se dobře. Jediné, co mi teď chybí, je sport, protože teď v pátém měsíci toho už bohužel moc dělat nemůžu.“

„Vše mi ale vynahrazuje miminko a to, když cítím, jak kope,“ rozplývala se partnerka hokejisty Tomáše Plekance. Ten už má dva syny, Matyáše a Adama, se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39), s níž se rozvádí. 

Co dalšího Šafářová prozradila o miminku? Celý rozhovor s ní si můžete přečíst ZDE!

VIDEO: Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou nezvládli divokou Vltavu. Zachraňovali je vodáci!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou nezvládli divokou Vltavu. Zachraňovali je vodáci! Instagram

Fotogalerie
49 fotografií