02 arena praskala ve švech! Její brány se otevřely v 18:00 a do haly se nahrnuly tisíce popuchtivých (nejen) teenagerů, kteří se na krásnou Američanku s dlouhým ohonem už měsíce těšily. Všichni návštěvníci však museli dodržovat přísná bezpečnostní opatření: do haly nebyli vpuštěni s klasickými zavazadly včetně peněženek nebo kabelek. Veškerý majetek si zpěvaččini fanoušci museli vzít do průhledných tašek nebo průhledných obálek.

Bezpečnostní opatření zavedli organizátoři nejspíše na popud incidentu v Manchesteru v roce 2017. Devatenáct mrtvých a asi 60 zraněných si vyžádala exploze před koncertní halou zpěvaččina koncertu. Šlo o největší teroristický útok v Anglii od roku 2005. Zpěvačka následně uspořádala benefiční koncert One Love Manchester, na kterém vybrala peníze pro pozůstalé a zraněné.

 

Pražská show byla skutečně nadupaná - kromě skvělého pěveckého výkonu, při němž divákům představila svůj ohromný rozsah, také ukázala svůj taneční um. Energické písně zvedly ze sedaček tisíce lidí, kteří po celý koncert, jenž čítal celkem 23 songů, s Arianou tančili do rytmu. Každou z nich ocenili nadšeným jásotem.

Změny

Evropské turné šestadvacetileté americké popové zpěvačky v poslední dnech prodělalo několik změn. V Praze měla vystoupit až 8. září, nakonec se show přesunula už na středu 4. září. Koncert v Polsku zrušila a posunula koncert v Hamburku. A to není jediná změn, se kterou museli fanoušci během jejího vystoupení v Praze počítat. V pondělí 2. září zpěvačka oznámila, že ruší VIP programy. 

 

 Ariana Grandeová je na sociálních sítích považována za jednu z nejpopulárnějších zpěvaček, například na instagramu ji sleduje 165 milionů fanoušků. Za své písně získala několik ocenění. Získala také nominace na cenu Grammy v roce 2014, 2016 a 2018 za písně Bang, Bang, Dangerous Woman a God is Woman. Loni cenu Grammy vyhrála s albem Sweetener. Spolupracovala také s jinými hvězdami nejen popového světa, například s Jessie J, Andreou Bocellim nebo Iggym Azaleou. Na konci letošního srpna zpěvačka získala ocenění MTV společně s duem Social House za píseň Boyfriend.

Fotogalerie
4 fotografie