Radostnou novinku oznámila na sociální síti sama půvabná blondýnka. „Tentokrát jsme si tohle krásný tajemství nechali pro sebe o něco dýl," napsala ke snímku, na němž si šťastně drží již poněkud vystouplé bříško.

Nějakou dobu s manželem, který hraje za Slavii, těhotenství tajili. Ale nyní už bylo přece jen na drobné Katce vidět. „Nemoderovat přímý přenosy na  televizi Seznam, možná bychom to dotáhli potají až k porodu," smála se ale bývalá rosnička TV Nova Podrazká (za svobodna Němcová). 

Ta už má doma krásnou dcerku Malvínu.  V červnu pak Kateřina oslavila veselku a nyní odtajnila další šťastnou událost - druhé těhotenství. Gratulace jí k němu prostřednictvím sociálních sítí zaslaly už například bývalé kolegyně z Novy Petra Svoboda (37), Iveta Kořínková (35), Tereza Jandová (za svobodna Juščíková) či Inna Puhajková (33).

Popřály ale také Lucie Křížková (35), Nikol Švantnerová (26) a Sandra Parmová (33). Zorka Hejdová (29), která už o tom asi nějakou dobu věděla, pak dokonce napsala: „Jupí, už je to venku!“ Jenže dostalo se jí vtipné odpovědi. „Než to bude venku, to si ještě počkám,“ smála se totiž moderátorka a nastávající maminka.
Fotogalerie
40 fotografií