Ellie Gouldingová, interpretka hitu Love Me Like You Do, který zazněl v eroticky laděném romantickém filmu Padesát odstínů šedi, se po dvou letech vztahu s bohatým a o pět let mladším obchodníkem Casparem Joplingem stala vdanou paničkou. Tyhle dvě zamilované hrdličky údajně seznámila princezna Eugenie (29) krátce poté, co se rozešla s princem Harrym, a údajně okamžitě přeskočila jiskra. Není tedy divu, že právě Eugenie se stala čestným hostem na veselce plavovlasé zpěvačky.

Sňatek pár ohlásil, jak dříve bývalo zvykem, formou sloupku v britském denním tisku, a to přesně před rokem. A přestože do té doby žili novomanželé v USA, před svatbou se oba vrátili do rodné Británie. Obřad se odehrál v katedrále York Minster, což je největší gotická katedrála ve Velké Británii, a mezi hosty byla kromě Eugenie také její sestra, princezna Beatrice (31), a jejich matka Sarah, vévodkyně z Yorku (59). Ženichovi šel za svědka manžel princezny Eugenie Jack Brooksbank (33).

Z celebrit se na obřadu objevila například zpěvačka Katy Perry (34) se svým partnerem, hercem Orlandem Bloomem (42), pročež její podezřele se vzdouvající šaty opět zavdaly příčinu ke spekulacím o jejím těhotenství. Dorazil také zpěvák James Blunt (45) s manželkou Sofií Wellesleyovou (36) a herečka Sienna Millerová (37). Nedostavil se pouze princ Harry se svou manželkou Meghan Markleovou (38), kteří pravděpodobně dali přednost klidnému rodinnému odpoledni se svým synkem Archiem (3 měsíce) před divokým svatebním veselím.

VIDEO: Podívejte se do zákulisí natáčení filmu Padesáti odstínů šedi, k němuž Ellie Gouldingová nazpívala ústřední písničku

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se do zákulisí natáčení Padesáti odstínů šedi Universal Pictures

Fotogalerie
41 fotografií