Již několikrát byl Petr Borkovec vyšetřován policií. Popotahovali ho za údajné výtržnosti, krádeže, údajně zažil i pobyt na záchytce. Velmi nemile se v poslední době vyvíjel osud mladíka, jehož hvězda díky SuperStar vyletěla raketovou rychlostí vzhůru. Stejně rychle zase ovšem spadla...

Mladý zpěvák se kromě zpěvu proslavil také románkem s porotkyní stejné soutěže Katarínou Knechtovou (38). Od jejich rozchodu to ale šlo s Petrem od desíti k pěti. Dvacetiletý mladík více propadl alkoholu a nakonec se dostal do psychiatrické léčebny.

Všechny tyto excesy nyní vygradovaly v to nejhorší, co se mohlo stát. Podle informací AKTU.cz byla hvězda SuperStar převezena z cely předběžného zadržení do vazební věznice na Pankráci. Soudce Borkovce poslal  sedět do vazby. Kriminalisté totiž u soudu prokázali, že by Petr jinak mohl pokračovat v trestné činnosti, ze které byl obviněn již koncem července.

Borkovec měl krást mobilní telefony, boty a oblečení svým spolunocležníkům a milenkám. Nyní už mají zjevně policisté nabito dostatečně, aby se mohly zbylé Petrovy fanynky o svého idola začít bát. Pokud vše bude pokračovat, jak to vypadá, nepoučitelného Borkovce nejspíš čeká nějaký čas strávený pěkně v chládku.

VIDEO: Zpěvák Petr Borkovec (19) skončil na záchytce: Zase má problémy s alkoholem i se zákonem.

Fotogalerie
24 fotografií